Otrávený pes - Praha, Divoká Šárka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2010 21:58
tadik

XXX.XXX.79.140

Ahoj všem,

prosím dávejte si pozor při venčení svých kamarádů v Divoké Šárce.

Dnes se tam otrávila moje holčička, momentálně leží na klinice na kapačkách a modlíme se, ať dožije rána.

Držte nám palcesmajlík

5.10.2010 07:00
ilisek

XXX.XXX.196.15

Držím palečky, jak to dopadlo???

5.10.2010 09:06
lucietka

XXX.XXX.40.146

Držíme také palce.. zrovna na Šárku jsem chtěla jet minulý víkend venčit :-(

5.10.2010 09:20
hankaapes

XXX.XXX.101.77

My jsme chodili do Šárky denně, ale jak jsem si to tady přečetla začali jsme chodit jenom do Hvězdy a jenom s košíkem. Moc přeju, aby se z toho pesanka dostala bez následků.

5.10.2010 19:29
tadik

XXX.XXX.59.3

Ahoj, ahoj!

Děkujeme za držení, Majtynka je už doma a je ok :-), na pohled vypadá jako normální zdravej pes, ale má zničená játra, takže dieta, prášky a pokusy držet psa v klidu. Za měsíc jde na kontrolu a snad to bude lepší. Šance prý na úplnou regeneraci je naštěstí vysoká :-).

Taky teď chodíme jen do Hvězdy. Jen doufám, že se nestane nic dalšímu pejskovi.....

6.10.2010 07:46
ilisek

XXX.XXX.196.15

Aspoň tak.....držím pěsti, ať se zcela vyléčí!!!

Lapka

6.10.2010 13:31
Lapka

XXX.XXX.59.254

To je hrozné chodíme tak docela často. Hlavně že je v pořádku.

Kde přesně se to stalo? A čím byla otrávená?

XXXXXXXGGG

2.11.2019 08:58
XXXXXXXGGG

XXX.XXX.159.158

Neznámé travič nám Otrávil Psa NO. V Obci Hostěrádky-Rešov Jihomoravský kraj Nastraha Kumatox. Proto lidi s Tohoto okolí dáveje si Pozor na venčení mazlíčků ,Při procházkách s dětma a u kočárků s Pejska at se tomuto vyhnete !!!!!!!!!!

3.11.2019 12:01
Dominik kadzi521

XXX.XXX.12.92

tadik napsal(a):
Ahoj, ahoj!

Děkujeme za držení, Majtynka je už doma a je ok :-), na pohled vypadá jako normální zdravej pes, ale má zničená játra, takže dieta, prášky a pokusy držet psa v klidu. Za měsíc jde na kontrolu a snad to bude lepší. Šance prý na úplnou regeneraci je naštěstí vysoká :-).

Taky teď chodíme jen do Hvězdy. Jen doufám, že se nestane nic dalšímu pejskovi.....

Náš pes se otrávil na naší zahradě asi vodou a nepřežil 😭 je dobre ze váš přežil

3.11.2019 12:29
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Dominik kadzi521 napsal(a):
Náš pes se otrávil na naší zahradě asi vodou a nepřežil 😭 je dobre ze váš přežil

Na vaší zahradě vodou? Ti jako jakovou vodou?

Neregistrovaný uživatel

3.11.2019 12:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.107

A nedaj si lodi bacha co jejich pes na venceni zere a nedaj a nedaj....

3.11.2019 12:57
Huskyjanina

XXX.XXX.255.12

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A nedaj si lodi bacha co jejich pes na venceni zere a nedaj a nedaj....

Tak lidi si i bacha daj, ale někdy je to takovej mžik, že si ani nevšimnete, že něco žere.

Neregistrovaný uživatel

3.11.2019 18:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.34

Huskyjanina napsal(a):
Tak lidi si i bacha daj, ale někdy je to takovej mžik, že si ani nevšimnete, že něco žere.

Maj davat kosiky. Me se nikdy nestalo ze by jakykoli z nasich psu me na venceni cokoliv sezral.

3.11.2019 19:17
Huskyjanina

XXX.XXX.255.12

Maj davat kosiky. Me se nikdy nestalo ze by jakykoli z nasich psu me na venceni cokoliv sezral.

No tak já třeba mejm psům košíky nedávám. A pokud jsem z vesnice a jedu do města socializovat, tak i tak nevidím důvod dávat koš, pokud je můj pes vychovanej, že neublíží. Pokud vím, že se tam vyskytl travič, tak nejen, že bych psovi koš preventivně dala, ale ani bych tam s ním nejela. Protože můj pes by kousek kuřete spolkl, aniž bych stačila říct švec. Takže plně chápu lidi, že jim pes může něco sežrat.....

3.11.2019 20:05
Terven

XXX.XXX.110.159

Nemám nic proti použití košíku v opodstatněné časově omezené situaci. Ale trvalé venčení s košem, to bych žádnému psu nepřála.

3.11.2019 20:15
Terven

XXX.XXX.110.159

Huskyjanina napsal(a):
No tak já třeba mejm psům košíky nedávám. A pokud jsem z vesnice a jedu do města socializovat, tak i tak nevidím důvod dávat koš, pokud je můj pes vychovanej, že neublíží. Pokud vím, že se tam vyskytl travič, tak nejen, že bych psovi koš preventivně dala, ale ani bych tam s ním nejela. Protože můj pes by kousek kuřete spolkl, aniž bych stačila říct švec. Takže plně chápu lidi, že jim pes může něco sežrat.....

Já ty lidi taky chápu, protože vím , že existujou psi, kteří ten kus kuřete fakt vdechnou než by člověk řekl švec - viz třeba retrívřice mojí ségry. A někdy má člověk pocit, že jedinej jejich cíl na vycházkách je detekce hnusů. Moje předchozí fena byla taky taková, přesto se mi zadařilo, že i bez venčení s košíkem nepošla na otravu.
Se současnou fenou si to užívám. Netvrdím, že je nemožný, aby venku něco sežrala, ale není to vysavač - popelnice. Zřejmě díky tomu, že je na barfu a do misky dostává dršťky, plíce i kachní pařáty,si hnedtak z něčeho nesedne na zadek. Než se do něčeho pustí, dlouze to očuchává, někdy se i tázavě podívá směrem ke mně...prostě dá člověku šanci reagovat.

3.11.2019 21:26
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Mne by teda ani ve snu nenapadlo venčit psa s košíkem. Vůbec ho nemáme, nikdy ho žádný náš pes na nose neměl a ještě jsem se nikdy nedostala do situace, kdy by ho mít musel. Žádný z našich psů hnusy nežral až teď, na stará kolena samík ujíždí na papírových kapesnících či spíš papíru jako takovém. Zřejmě mu chybí celuloza? Vláknina tedy? Ale netuším proč, když ji dostává do každého jídla. Třeba mají psi věkem zvýšenou potřebu? Ubrat masa, přidat zeleniny? A zakecala jsem to Nikdy nesežrali ani pohozený rohlík. Onehdá až skoro u baráku půl krajíčku suchého chleba. Kolem našeho jezdí děcka na kolech(ti zdatnější pěšky ) z vedlejší vesnice do školy, tak zbytky svačin nebyly nikdy vyjímečné, většinou psům sušenky strkali stejně rovnou přes plot, takže něco sežrané na zemi ani neřeším. U nás žádné travičské kauzy zatím nebyly.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.11.2019 21:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

No já dávám košík jen na tréninky a závody, jinak scény. Ale tvrdá výchova v tomhle ohledu naštěstí zafungovala a barf to úspěšně zakončil. Většina poživatin venku je pro něj nejedlá, dokonce i zbytky z kuřete z KFC nebo gyrosu, co se nám tady po ránu všude válí. Ani pamlsky si od lidí nebere, pokud to není sušené maso. Venku na vodítku nonstop pod dohledem, asi by nestihl ani vdechnout, pokud by maso nebylo zrovna pod listím. Z otrav mám od štěněte pomalu fóbii, znala jsem hodně psů, kteří zemřeli právě na otravu.

3.11.2019 22:14
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

No jasně, ale v tomto to hodně záleží na tom, kdo kde bydlí. Bohužel o otravách psů v Praze se mluví každou chvíli(a hřebíky a nevím co ještě) stejně tak většinou na sídlištích větších měst. Neříkám, že se takový ma.or nemůže objevit i u nás, ale ta pravděpodobnost i vzhledem k počtu psů v ulicích, je o hodně menší.

Neregistrovaný uživatel

3.11.2019 22:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.70

Pak je taky moznost psa vycepovataby to nedelal
A jde to i u pazravejch telat. Proste možnosti jak psa nenechat sezrat otravenej hnus je dost. Jen se snazit. Ano travic je kripl. Ale kdyz vim zr nsou nepudu tomu snad kur va naproti

Přidejte reakci

Přidat smajlík