Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

šerry

2.3.2015 02:51
šerry

XXX.XXX.248.140

mam dotaz pro někoho kdo už někdy griloval prase.S kamarádama jsme se domluvily že si jedno koupíme a ugrilujem bude nás na akci asi 15 a ja chtěl nějake prase aby jsme to měly na dva dny kaleního a zamluvil sem si 50 kilového kusa je to moc nebo to zmáknem? děkuju za odpověď.

2.3.2015 19:22
jiříček

XXX.XXX.106.99

šerry napsal(a):
mam dotaz pro někoho kdo už někdy griloval prase.S kamarádama jsme se domluvily že si jedno koupíme a ugrilujem bude nás na akci asi 15 a ja chtěl nějake prase aby jsme to měly na dva dny kaleního a zamluvil sem si 50 kilového kusa je to moc nebo to zmáknem? děkuju za odpověď.

Sníst se to dá, bude to 20 až 25 kg čistého masa.Dám Vám, ale jednu velice dobrou radu!Zajistěte si člověka, který bude za grilování zodpovědný a nebude s vámi (KALIT), jinak se také může stát, že prase skončí na hnoji!Párkrát za život jsem se s tímto setkal, tak to neberte na lehkou váhu!

2.3.2015 19:45
jiříček

XXX.XXX.106.99

jiříček napsal(a):
Sníst se to dá, bude to 20 až 25 kg čistého masa.Dám Vám, ale jednu velice dobrou radu!Zajistěte si člověka, který bude za grilování zodpovědný a nebude s vámi (KALIT), jinak se také může stát, že prase skončí na hnoji!Párkrát za život jsem se s tímto setkal, tak to neberte na lehkou váhu!

Ješte jeden důležitý poznatek, prase musíte dobře upéct už první den, jinak zbytek skončí tam, kde jsem již psal, maso zasmrádne a nedá se konzumovat, pokud jej napoprvé nedopečete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík