Podmínky pro chov

Jersey (J)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kity

5.5.2023 10:01
Kity

XXX.XXX.58.160

Zdravím, potřebuji poradit vše ohledně chovu. Podmínky, velikosti pastvin, krmeni voda, přístřešek… tak aby to odpovídalo zákonům. Něco jsem si našla, ale je to takové zmatené. Tak třeba zde bude někdo vědět. A teď naše stavy. Mám jednoho volka jersey, tři kamerunske kozy a kozla. Žijí společně jakoby na zahradě. Co vše a musím mít, abych splňovala zákony? Když přijde Vet správa na kontrolu, aby nemohli nic vytknout?
Předem děkuji

Stáhnout zdarma

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.5.2023 12:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kity napsal(a):
Zdravím, potřebuji poradit vše ohledně chovu. Podmínky, velikosti pastvin, krmeni voda, přístřešek… tak aby to odpovídalo zákonům. Něco jsem si našla, ale je to takové zmatené. Tak třeba zde bude někdo vědět. A teď naše stavy. Mám jednoho volka jersey, tři kamerunske kozy a kozla. Žijí společně jakoby na zahradě. Co vše a musím mít, abych splňovala zákony? Když přijde Vet správa na kontrolu, aby nemohli nic vytknout?
Předem děkuji

Za mě, doplní ostatní.

Číslo hospodářství, zvířata označená, přístup k pitné vodě, stáj nebo aspoň přístřešek. U skotu je povinné vyšetření krve na brucelózu a tuberkulinace, ale u volka... Vlastně nevím.

25.5.2023 07:34
PavelIV

XXX.XXX.196.10

To se musí u skotu nad 2 roky věku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík