Kde koupit combinalAD3 a kde nakupujete krmivo PRAHA

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.11.2006 12:58

mám agamu vousatou a nevim kde nakupovat krmivo žere mi cvrčky ale spíš chce sarančata nevíte kde v praze je vedouM?
dík

9.11.2006 16:37

smolda napsal(a):
mám agamu vousatou a nevim kde nakupovat krmivo žere mi cvrčky ale spíš chce sarančata nevíte kde v praze je vedouM?
dík

Ahoj. Nejsem si jist, ale mám pocit,že combinal A+D3 se už nevyrábí. Ale pokud ano, nebo ještě někde mají starší zásoby, tak není problém ho sehnat ve větších lékárnách, kde vedou i veterinární přípravky, pokud ho nemají, nebývá problém si ho (nebo adekvátní náhradu) tam objednat. Po sarančatech se poohlídni v inzerci, případně jsou nabízena na každé pražské terarijní burze. Ve zverimexech je většinou nemívají. Krokodýl

11.11.2006 14:19

smolda napsal(a):
dík

Zkus Akvaristiku V Guttově ulici, cvrčky a podobnou havěť tam maj dost často.

lampař

11.11.2006 15:15
lampař

smolda napsal(a):
dík

Combinal koupíš v lékárně. Většinou ho nemaji na skaldě, ale do druhého, nebo třetího dne ho seženou. Existuje také Combinal AD2, tak to nespleť.

Přidejte reakci

Přidat smajlík