Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2006 18:49

Máte někdo zkušenosti s objednáváním knih z tohoto e-shopu?Jaká je dodací lhůta,cena poštovného,atd.Díky za odpovědi.

16.11.2006 08:55

pomc napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s objednáváním knih z tohoto e-shopu?Jaká je dodací lhůta,cena poštovného,atd.Díky za odpovědi.

knihy z amazonu lze objednat i na http://www.libris.cz/knihy/
vychazeji sice o neco malo draz nez z amazonu (konkretne kniha, kterou jsem kupovala z amazonu pres kamosku, co byla na studijnim pobytu, me vysla asi o 100 kc levneji, nez ji nabizi libris), ale pokud chce clovek 1-2 tituly, tak se to vyplati. pokud dela vetsi objednavku, pak je to asi lepsi z amazonu. (pomer postovne/pocet titulu).
konkretne z amazonu s postovnym zkusenost nemam, ale pri nakupech v obdobnem e-shopu (clean run, USA) platim cca 18 dolaru.

16.11.2006 09:20

lerl napsal(a):
vychazeji sice o neco malo draz nez z amazonu (konkretne kniha, kterou jsem kupovala z amazonu pres kamosku, co byla na studijnim pobytu, me vysla asi o 100 kc levneji, nez ji nabizi libris), ale pokud chce clovek 1-2 tituly, tak se to vyplati. pokud dela vetsi objednavku, pak je to asi lepsi z amazonu. (pomer postovne/pocet titulu).
konkretne z amazonu s postovnym zkusenost nemam, ale pri nakupech v obdobnem e-shopu (clean run, USA) platim cca 18 dolaru.

kolik stoji postovne z libris.cz?

16.11.2006 16:48

hardcore napsal(a):
kolik stoji postovne z libris.cz?

Díky moc!Je to přesně co jsem potřeboval

16.11.2006 17:18

pomc napsal(a):

Neznáte nějaké další stránky s kvalitním výběrem knih o pogonách?

19.11.2006 10:39

lerl napsal(a):

Pokud jste si to na vyse uvedene adrese jiz neobjednal, tak to radsi nedelejte. Nemel jsem drive embosovanou kartu, tak jsem to pres ne zkusil, ale hruza. Objednavkovy system neprehledny, kniha se objednala spatne, penize jsem jim poslal ale pak se s nimi domluvit o spravnem vyrizeni objednavky trvalo snad dva mesice, kontakt je u nich pouze pres email, na ktery treba 14 dni neodpovedeli. Proste uz bych do toho nikdy nesel. Kniha sice prisla, ale po takovem utrpeni, ze bych to nikomu nepral. Pokud mate embosovanou kartu, radsi to objednejte primo u amazonu. Pokud sam neumite anglicky, staci nekdo se zakladni znalosti. Je to opravdu snadne a kniha pokud je na sklade prijde rychle. Pred 14 dny jsem jednu objednaval a za 10 dni jsem ji mel doma.

20.11.2006 16:46

vitticeps napsal(a):
Neznáte nějaké další stránky s kvalitním výběrem knih o pogonách?

www.animalbook.de
www.repnat.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík