Zdrawim chci se zeptat jak mam dostat do hroznýše vitamínyU roztoku mě napada krmne zníře jim potřít nebo vpravit střikačkou, ale nevím jak do hada dostat třeba tabletu celaskonu nebo draže b komlexu. Za případne odpovědi děkuju
pro zpestřeni přidavam foto svého svěřence
koks
napsal(a):
Zdrawim chci se zeptat jak mam dostat do hroznýše vitamínyU roztoku mě napada krmne zníře jim potřít nebo vpravit střikačkou, ale nevím jak do hada dostat třeba tabletu celaskonu nebo draže b komlexu. Za případne odpovědi děkuju
pro zpestřeni přidavam foto svého svěřence
Pokud je zdravý, tak do něj "aplikuj" jen toho potkana (myš), v případě zdravotních problémů lze vitamíny a léky vpichovat nebo vkládat do mrtvého potkana (myši).
koks
napsal(a):
Jasně no nacpat to do mrtveho potkana mě nenapadlo
Do mrtvých i živých hlodavců jdou ,,propašovat,, i léčiva apod, jen to někdymůže selhat na výborném čichu. Ideální jsou křečci a křečíci, kteří si to nacpou do lícních toreb a může se krmit přirozeně živými. Pokud had nebere normálně potravu jde podat vit. sondou. Ideální a šetrný je katetr pro ženy s oblým koncem a bočním vyústěním, ale dá se použít i šlauch na stáčení vína. Obvyklá aplikace až do žaludku není nutná, stačí 10-15 cm podle velikosti hada a podržení do polykání, příp. namasírování do žaludku. H