Agkistrodon c.contortrix

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.8.2008 11:14
death

XXX.XXX.224.9

Ahoj při krmení mého dospělého páru mi při mé nepozornosti 0,1 vytrhla myš 1,0 z tlamy. Vypadá to že má levý zub malinko vykloubený. Potřel jsem mu to Betadinem.Vypadne mu sám nebo mu ho mám vytrhnout?Možná skusim nějaký čas počkat,protože se mi zdá že neni úplně vyvrácený.Máte s tím nějaké zkušenosti? Díky za rady.

31.8.2008 14:10
rosomak

XXX.XXX.57.182

death napsal(a):
Ahoj při krmení mého dospělého páru mi při mé nepozornosti 0,1 vytrhla myš 1,0 z tlamy. Vypadá to že má levý zub malinko vykloubený. Potřel jsem mu to Betadinem.Vypadne mu sám nebo mu ho mám vytrhnout?Možná skusim nějaký čas počkat,protože se mi zdá že neni úplně vyvrácený.Máte s tím nějaké zkušenosti? Díky za rady.

To nemám, ale samozřejmě počkej-zuby se jim po nějaké době sami obmnenují..

31.8.2008 18:13
death

XXX.XXX.224.9

rosomak napsal(a):
To nemám, ale samozřejmě počkej-zuby se jim po nějaké době sami obmnenují..

To vím. Jen mám strach aby do toho nechytl nějaký zánět nebo infekci.Jinak dík.

31.8.2008 19:51
hadar

XXX.XXX.62.29

death napsal(a):
To vím. Jen mám strach aby do toho nechytl nějaký zánět nebo infekci.Jinak dík.

Pokud je vidět, že zub se kýve tak ho vytrhni. Potom se stává, že jim to začne hnisat a musí se začít léčit. Takhle je to jednoduché a zub rychle doroste.

5.9.2008 23:12
death

XXX.XXX.224.9

hadar napsal(a):
Pokud je vidět, že zub se kýve tak ho vytrhni. Potom se stává, že jim to začne hnisat a musí se začít léčit. Takhle je to jednoduché a zub rychle doroste.

Ahoj tak se zdá že se mu to srovnalo.Měl to i oteklé,ale už to vypadá dobře.Dokonce do sebe dnes nacpal odrostlou mastomyš.Když je při chuti tak už bude v poho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík