Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2005 12:04

Zdravim,
mam prosbu, v panelaku mame uz nekolik let zavleceny mravence, maji neuveritelny sklony k obsazování terárek. A zrovna dneska mi dosla trpelivost, nejenze mi povrazdili nasmykany hmyzaky, ale jeste se pustili do moji cokolady, nemluve o tom ze to nevypada v terariich zrovna pekne. Nemate prosim nekdo zkusenosti s jejich odpuzovanim? Jednou Premek receptar radil rajcatovy listi, ale to je na nic. Diky moc

28.6.2005 22:03

clonner napsal(a):
Zdravim,
mam prosbu, v panelaku mame uz nekolik let zavleceny mravence, maji neuveritelny sklony k obsazování terárek. A zrovna dneska mi dosla trpelivost, nejenze mi povrazdili nasmykany hmyzaky, ale jeste se pustili do moji cokolady, nemluve o tom ze to nevypada v terariich zrovna pekne. Nemate prosim nekdo zkusenosti s jejich odpuzovanim? Jednou Premek receptar radil rajcatovy listi, ale to je na nic. Diky moc

už nevím kdo to vyrábí, ale dá se sehnat přípravek, který způsobí neplodnost královny. Název si už nepamatuji.

29.6.2005 08:03

clonner napsal(a):
Zdravim,

Ahoj, mel jsem stejnej problem. Je na to pripravek LAFAREX, ktery 100% zabira, trva to cca. 3-4 tydny ale potom je pokoj. Jsou to takove male sacky, ktere se rozmistuji cca. 0,5 - 2 metry od sebe. Cena max. do 100,-.
m.

29.6.2005 08:38

clonner napsal(a):
Zdravim,

Ahoj, skús dať na najväčší výskyt mravcv slabý roztok octu - to mravce odpudzuje.

29.6.2005 09:55

karcisr napsal(a):
Ahoj, skús dať na najväčší výskyt mravcv slabý roztok octu - to mravce odpudzuje.

To nic neresi, jen se posunou o kousek dal. m.

29.6.2005 19:19

kocour napsal(a):
To nic neresi, jen se posunou o kousek dal. m.

Ahoj Diky za odpověď, snad je to zastaví.
Asi to budu muset nastražit na stálo, protože sousedi na to prdí, takže kdybych přestal tak se asi za čas zase vrátí co?
A když je to ten sterilizační přípravek na královnu tak by to nemělo být toxické pro plazi že ne?
Fakt dík

6.7.2005 15:56

clonner napsal(a):
Ahoj Diky za odpověď, snad je to zastaví.
Asi to budu muset nastražit na stálo, protože sousedi na to prdí, takže kdybych přestal tak se asi za čas zase vrátí co?
A když je to ten sterilizační přípravek na královnu tak by to nemělo být toxické pro plazi že ne?
Fakt dík

Lze na ne pouzit Neostomosan, bezne pouzivane antipyretikum proti roztocum, na nejaky cas to pomaha.

30.7.2005 20:18

clonner napsal(a):
Zdravim,

a reptipur od firmy sera by nestačil? sem s tim vypudil mušky

30.12.2005 12:04

kocour napsal(a):
Ahoj, mel jsem stejnej problem. Je na to pripravek LAFAREX, ktery 100% zabira, trva to cca. 3-4 tydny ale potom je pokoj. Jsou to takove male sacky, ktere se rozmistuji cca. 0,5 - 2 metry od sebe. Cena max. do 100,-.
m.

O te doby co to mam, nemam v terarku ani brabence a dokonce v byte se neudrzi nikde. Sice to chvilku trvalo nez se vsechny kralovny napapaly, ale je to opravdu genialni prostredek a hlavne absolutne netoxicky pro plazi, coz se o rade jinych hubicich pripravku rict neda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík