Rada s užovkou červenou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Štěpán

7.11.2011 16:37
Štěpán

XXX.XXX.37.43

Dobrý den,
chtěl bych si pořídit hada ( užovku červenou). Ale bude to můj první had a tak bych byl rád kdybyste mi poradili. Vůbec nevím co všechno musí terárium obsahovat a kde takovou malou užovku koupit, pač ve zverimexu ji nemaj. Jestli tu bude někdo ochoten mi poradit,, budu moc vděčnej.
klidně můžete i na email : s.konecky@seznam.cz

Děkuji Štěpán

8.11.2011 12:57
dominik577

XXX.XXX.208.169

Je to tu snad už 10x!smajlík www.google.cz je tam vše co potřebuješ vědět! A kde ju koupit??? smajlík jsi na inzerci smajlík užovky prodává "každy" smajlík.Dominik.

8.11.2011 15:58
baboole8

XXX.XXX.138.127

Jestli ji chceš ''ochočit'' Ber jí jednou dně do ruky;:-)

8.11.2011 19:57
dominik577

XXX.XXX.208.169

baboole8 napsal(a):
Jestli ji chceš ''ochočit'' Ber jí jednou dně do ruky;:-)

Hadi by se měli nechat v terárku a ven je tahat jen výjmečně!!!! Hada nejde "ochočit" a pro začátešníka je to "krásna"rada!smajlíksmajlíksmajlík...koupí si užovku...bude ju tahat každy den s terárka...had nebude chtít žrát a z tolika skušenostmi určitě "bude" vědět, že je to ze stresu!!smajlík takovou kravinu bych nikdy nikomu neporadil smajlík Dominik.

8.11.2011 22:00
malinacervena

XXX.XXX.60.97

A co ty slavnej Dominiku co se s...do všechn diskuzí nereagovat? otravuje a akorát spamujes-tak zalez do pokojíčku a di si hrát z autíčkama..možná se tik brm brm zabavíš víc...Pánovy jsem na email psala radu a byl rád za pomoc, a hned po tom co se na vše zeptal, tak si podal inzerát na koupi..co se do tědle lidí nesr...t a dát pokoj? co říkáš, začíná se mi cht´ti zvracet ze všechn tečh blbců co neustále reagujou na otázky začátečníku..doprdele každej jednou začínal a veděl uplný hov..pokud by adminovy vadilo že je tady 60x stejný téma, tak to smaže..ale navadí mu to, zato mě vadí tydle stupidní, znuděný, zamindrákovaný pitomci...co je buzerujou začátečníky..aspoň se snaží vše zjistit, zeptat se a pak teprve koupí..to už taky o nečem svědčí..radši bych prodala užovku jemu-začátečníkovy- než vypatlanýmu tupci kterej má doma 3 hady a dělá ze sebe mééééega teraristu..zalez, beotravuj..a nebuzeruj..akorát všem lezeš na nervy..smajlík

9.11.2011 10:10
delicz

XXX.XXX.183.98

Souhlasim. Od toho tu ta poradna snad je. Jiste kazdy vi, ze si muze cokoliv vygooglovat. Ale informace se kolikrat hodne lisi. Tak proc se radeji nezeptat primo tech zkusenejsich. Na tom nic spatneho nevidim. A dat radu "zagoogluj" umi dat kazdej pi.....c. S prominutim.

9.11.2011 14:49
sahulalukas

XXX.XXX.63.66

Doporučuji koupit od pana Chadimy http://www.lampropeltis.unas.cz/prvnicz.htm. Sám mám od něj korálovku, chová i užovky a i dost poradí, i je sním reportáž v loskutákovi na nově.

10.11.2011 18:51
milošditrich

XXX.XXX.182.49

Ahoj :-) dobry den :-)) ja mám taky po 1 hady smajlík terarko jsem vybavil světlem a zemina složeni
: rašelina písek zahradní zemina bukove dubové listi všechno odhadem a pořádně zamicham a 1 půlku mám vlhkou a a čast suchou a čast pořádně mokrou takže se hadi můžou vybrat misto kde chtěji být ( někdo dava noviny prej lepší hygiena ale tim nemám skušenost) můj 1 had byl užovka obojková měl jsem ji 8 let našel jsem ji polomrtvou a tak jsem ji měl doma a dával jsem ji dohromady a pak jsem si řekl že seženu terarko a skusim mit užovky červeny prej pro začátečnicky idealni a terarka mám 2 ks po pravdě maly : (ale časem bych chtěl pokud mi to prostor povoli větší) delka: 1 m vyška : 40 šiřka : 47 a 2 terarko 60*60*60* co moc na hady neni.

užovky vytahuju ven jen 3 * týdně v době krmeni aby se nažrala každá zvlašt a zatím vim že mi 1 užovka červená přirodni samice sežere 3 myši střední velikost hned za sebou a 2 užovka červena albín sni 2 myši střední velikost hned za sebou a pak 1 týden nic nežerou smajlík.

Teplota v terarku je 26 stupňů mimo žarovků (40W) a 29 stupnu pod žárovkou svítím jím 2 hodiny denně a vlhkost mám zatím malou 40% zatím v terarku nejsou kytky ale budou tam od jara ted jsou v karanteně kytky kvuli parazitům a užovku kup u Chovatele je to levnější mladě vychazi od 250 do 1500 a víc kč cenu určuje jestli je přirodni nebo nějaka mutace a ve zveracich jsou často napadeny rozotočema a nemocny co se většinou Chovatel snažži vyvarovat nemocem a ještě poradi a na chovatele se mužeš obratit když budeš potřebovat poradit smajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík