Vaseni kolegovia! Rad bych vas upozornil na nasledujuci fakt!
Asi pred pol rokom som daroval dve defektne mladata m.v. biak x cyclop,tieto mladata boli urcene na mrazak nakolko su zcela defektne a do chovu nepouzitelne.(takto sa vyliahli).
Ja som vsak chcel urobit apom malinku radost kamaradovy a daroval som mu ich.Tento "blazon" ich vsak predal z neakych finnancnych dvovodou napriek tomu ze mi slubil.ze sa tak nikdy nestane.A to zrovna tomu pravemu!
Dotycny ktery ich kupil ich teraz inzeruje zrovna tu na ifauna.cz.Upozornujem ze tieto dva hady niesu vobec knicemu,a kto iuch kupi bude neskutecne sklamany,a absolutne sa distancujem od tohoto!!!!
A dokonca ani niesu to mladata aru x cyclop ako pise.Ani nevie co ponuka a este napise vlastny odchov.
Ahoj no tě prsk jak jeden de...l nadělá starosti.Bavit asi opravdu nemá význam ale upozornit a to důrazně !!! nemůže být splachovací do nekonečna--- ve své podstatě v případě uvedených údajů naplnuje skutkovou podstatu trestného činu-klamání spotřebitele za účelem zisku.Bohužel s ním i Váš kamarád který mu zvířata prodal.Řešení-Honzo máš ještě zde na ifauně mod.pravomoc? pokud ano nahlásit jako závadný inzerát a to v jeho případě opakovaný-vystavit stop s poukazem na správce jeho sítě o zablokování přístupu na net do rozřešení jeho kauz.Jinak Dane přeji pevné nervy.
Péťo to se právě pleteš.. On splachovací je - to je člověk absolutně bez sebereflexe, bez svědomí. Vím to, protože vidím všechny jeho smazaný žblebty na teraporadně - jeden den něco slíbí, druhej den už to není pravda. Nějaká diskuse tady s tím člověkem opravdu nemá absolutně žádný význam - on je prostě nemocný a brát ho vážně nemá absolutně žádný smysl. Proti němu je jediná obrana a to je totální ignorace. Ten totiž bude lhát, podvádět a krást, dokud bude živej. Jinak moderátorská práva tady na ifauně nemám už skoro rok, takže v tomhle já nepomůžu (aspoň ne tady..).
H.
A tohle je druhej schyzofrenik (vojtaruzek, varras, galaris, sokar, memeista, agamalow, langdon a další identity) kterýmu bylo třeba na poradně utnout tipec - s tím si kluci taky ruce moc nešpiňte.. Je to sedumnáctiletej troll, kterej má jenom potřebu provokovat.. Na poradně už si neškrtne, tak to zkouší tady..
vojtaruzek
napsal(a):
Přirozeně. Jinými slovy, těm hadům nic není.
No jistě...a proto sám prodávající na svém webu píše, že mají křivé ocasy... Ruzku ty jsi fakt dement, to svět neviděl
..
(tady máš odkaz, až budeš tvrdit, že jsem si ten screen upravil... http://www.mn-animals.estranky.cz/clanky/morelia-viridis.html)
Pre vysvetlenie by som este naposledy prispel!
Clovek MN, mi prvy krat pisal v den,ked hady kupil.(za ovela nizsiu cenu a aj s dvojtermostatom od kamosa).Chcel vediet aka je to forma,a co im vlasne je,aj ked je to vidiet na prvy pohlad!
Vysvetlil som mu to tak ako pisem vyssie,jeden had ma hrby,a to nie len na chvoste,druhy ma pohybove problemy,a takmer nikdy nebol typickej polohe(vynimocne).Vyrazne som ho ziadal aby hady nikde neponukal,ked uz ich bol ochotny kupit(takisto s vedomim co im je),naco mi prisahal,ze hady nikdy nikde neponukne!!!!!Myslel som si otom svoje!
Vcera mi pisal prvy mail,ze hady na stranke niesu mojho pvovodu,a drzo mi klamal,a urobil somna debila!!!!!Preto som poslal vlasnu fotku na porovnanie!Ak bych si dal tu pracu,nasiel bych aj to cervene mlada!On je to clovek,ktery dokazal vtu istu dobu sehnat 2 dalsie hady scela identicke,cervene a zlte ako boli ty odemna.Tyto hadi ("jeho vlastny odchov") su ako mi odpisal od p.Cervenku,o ktorom som jakziv nepocul.Docela ma pobavil a sam sa zamotal vo vlastnom klamstve!
Mne je jedno ak si niekto tieto mladata s vedomim do coho ide kupi!To je samozrejme jeho vec!
Mne slo oto,ze urcite sa casom ludia dozvedia kde maju pvovod!A nemam zapotrebu aby mal niekto omne mienku,ze predavam kriple!Ja som ich nikde neponukol,daroval som ich cloveku,ktery nato nema,aby sa bavil.Za odmenu mam toto!A jedine cim ma NM nastval je,ze mi svatosvate tvrdil,ze je nikde neponukne,a ze este robi semna debila,vraj to su nie ty odemna!Myslim,ze je tu napisane presne ako to bolo,a ako to je,a tym som skoncil,nakolko predpokladam,ze sa to tu zvrhne uplne inym smerom ako som myslel.
vojtaruzek
napsal(a):
Vy jste fakt psychopat. Navíc, co je s těmi hady špatně?
Čeče nevím jestli je to na mě nebo na Honzu,ale ve finále je to fuk!! .Za mě tě mohu upozornit,že v tomto případě je PSYCHOPAT slabé slovo!vysvětlím=
1.přečti si pořádně zadání než odpovíš nemusíš se ptát co je špatně.
2.střílíte hodně vysoko do řad na které zřejmě v životě nedosáhnete s tímto přístupem jak chování a přístup k chovu =0.
3.v tomto konkrétním případě počítej s reakcí mnoha chovatelů kteří něco znamenají!! to není jako se u vás na vesnici dohadovat za stodolou!!
.-.Ták pro Dana jen klid je to podpásovka ale panáček si tentokrát ukous dost velkej krajíc.Smutné je na tom to,že špičkoví chovatelé po světě čas od času darují zvíře ale téměř pokaždé se dočkají poděkování a mnohokrát veřejného uznání!
.-. Pro=mn-animals--pokud chceš něco napravit= vem hady at se na ně- Dan Ch.- koukne - nevím jestli mám aktuální info ale máte to k sobě kousek.
Ked som sa chcel ist pozriet na tie ponukene,teda nie te odemna(ako tvrdi pan MN).Tak je pan odrazu v Olomouci,hady ma u priatelky a podobne blbosti!
Moje male deti sa nedokazu takto vyhovarat!Co nic nemeni na fakte,ze hady na stranke su 100% hady,o kterych hovorime od zacatku!A Takisto by nevyriesilo nic keby ich vidim!Ved ja viem ze skoncili uneho!Snad si poznam hady,ktere sa mi vyliahli pred ocamy.Navise som sem dal foto,to nieje poznat ze sa jedna o to iste zviera?
Uživatel s deaktivovaným účtem

vojtaruzek
napsal(a):
Aha, a co je s nimi tedy ještě špatně?
Vojto jdi si hrát hry na pc a vykašli se na diskuse. Je to smutný, že nemáš prachy na zdravá zvířata a tak budeš kopat kolem sebe a urážet všechny okolo. Nerozumíš tomu ani za mák a moc machruješ. Už si urazil tolik lidí ty hrdino ze stodoly, že bys měl lézt kanálama, tak se zavčas prober
Tak pravdu díš Honzo jen si nesmíme nechat nas...t na hlavu od takovejch pak!,za mě poslední příspěvek =jdu dát papat chovancům to je jiná radost a pokoukání jak jim šmakuje.Jen škoda,že nemám zn.Anakonda to bych věděl co jí předhodit(aby jí ale nebylo potom šoufl něco se strávit asi nedá).
Zdravím,nezvyknem sa velmi zapájat do diskusíí.K pánovi Chochulovi,po prvé,otrasný pravopis/Y,i/,po druhé,ste človek bez charakteru,ktorý sa považuje za naj chovatela chondrov na Slovensku a pod rúškom anonymity osiera druhých.Predával som kedysi dávno pár mor.viridis,samica krásná modrá/pôvod p.Duda/,no a tie Chochulove anonymné príspevky....až ked som si zistil,kto ma to pekne osiera/to by som nekupoval.../a nemal dôvod a napísal som mu,tak až potom!!!! sa rýchlo podpísal,no vyje...ný anonym....ale ako sa hovorí,pre veriacich....božie mlyny melú pomaly,ale iste,pre ateistov-kto druhému jamu kope,sám do nej spadne.Odkaz je tu https://www.ifauna.cz/terarijni-zvirata/nemodforum/r/detail/484675/morelia-viridis-pocet-vajec.
Co sa týka kriplíkov.Importujem zvieratá,no a do mrazáku idú až zvieratá,ktoré sú tak choré,že by ich žiadny veterinár na svete nedal dokopy!!!! Investujem peniaze,čas,námahu do toho,čo možno nevíde.Ak mi príde zviera,ktoré je vychudnuté,had visú na háku ako špageta,aj tak sa snažím zvieratám pomôct.Nechcem zachádzat do detailov,to je na inú tému.
Ale zviera,s nejakou deformitou dávat do mrazáku,alebo len nad tým rozmýšlat dokáže/možno to moderátor tmaže/,len vyje...ný hajzel!!!!! Píšte si tu čo chcete,je to môj názor.Chondrík,ktorý môže plnohodnotne žit roky a do mrazáku?Je mi z Chochulu aj aj podobných zle!!!! Nikto nie je bez chyby/včítane mna/,s pozdravom Kočiš Milan
milankocis
napsal(a):
Zdravím,nezvyknem sa velmi zapájat do diskusíí.K pánovi Chochulovi,po prvé,otrasný pravopis/Y,i/,po druhé,ste človek bez charakteru,ktorý sa považuje za naj chovatela chondrov na Slovensku a pod rúškom anonymity osiera druhých.Predával som kedysi dávno pár mor.viridis,samica krásná modrá/pôvod p.Duda/,no a tie Chochulove anonymné príspevky....až ked som si zistil,kto ma to pekne osiera/to by som nekupoval.../a nemal dôvod a napísal som mu,tak až potom!!!! sa rýchlo podpísal,no vyje...ný anonym....ale ako sa hovorí,pre veriacich....božie mlyny melú pomaly,ale iste,pre ateistov-kto druhému jamu kope,sám do nej spadne.Odkaz je tu https://www.ifauna.cz/terarijni-zvirata/nemodforum/r/detail/484675/morelia-viridis-pocet-vajec.
Co sa týka kriplíkov.Importujem zvieratá,no a do mrazáku idú až zvieratá,ktoré sú tak choré,že by ich žiadny veterinár na svete nedal dokopy!!!! Investujem peniaze,čas,námahu do toho,čo možno nevíde.Ak mi príde zviera,ktoré je vychudnuté,had visú na háku ako špageta,aj tak sa snažím zvieratám pomôct.Nechcem zachádzat do detailov,to je na inú tému.
Ale zviera,s nejakou deformitou dávat do mrazáku,alebo len nad tým rozmýšlat dokáže/možno to moderátor tmaže/,len vyje...ný hajzel!!!!! Píšte si tu čo chcete,je to môj názor.Chondrík,ktorý môže plnohodnotne žit roky a do mrazáku?Je mi z Chochulu aj aj podobných zle!!!! Nikto nie je bez chyby/včítane mna/,s pozdravom Kočiš Milan
Jenom poznámka, a ti, jež zabíjejí nemocná zvířata, pak ještě nadávají těm, jež nechtějí investovat do terárií a výbavy, klasický přístup církve, kážou vodu a pijí víno. Bohužel navíc ještě šíří své úchylné názory.
milankocis
napsal(a):
Zdravím.
Múžete mi sem dát odkaz na Vaše stránky?Rád se podívám na Vaše importy a nabídku.Děkuji Oli
Tak na to se snad ani nedá nic říci
.
1.Vojto máš dojem,že mu sem spadnou z marsu? jasně na99% odchyt.
2.Jsou cca.2 farmy v ID které produkují odchovy!(kvalitní) pochybuji,že s p.Kočišem obchodují.
3.Pane Kočiš bez urážky Dan si na top chovatele hrát nemusí on JE!
4.Je obrovský rozdíl něco odchovávat dlouhá léta a nebo něco importovat!(hlavně mě nepište,že o tom nic nevím)
5.Pokud mě příjdou zvířata zdevastovaná jak uvádíte tak příště nic neberu--zákon trhu---!!!chudák zákazník který si takové zvíře posléze koupí!! tzv.přeléčená obzvláště v rukou začátečníka nemají většinou šanci na přežití---takže si prosím nechte narážky na někoho kdo chce jen 100% chovný materiál!!!.
to Tupinambis
po prvé,čítajte pozorne,nič som nepísal o ID,mal som chodrov od p.Dudy
po druhé,jednoducho si za tým stojím,že Chochula je pokial je to možné sa skryt /anonymná diskusia/ chudák,aj v prístupe ku kriplíkom
po tretie,už vonkoncom som nenapísal,že nie je dobrý/špičkový/chovatel,len tak mimochodom takých je len u Vás velmi vela,ale hádat sa s Vami,že chovatel ktorý odchová ročne 1000 calyptratov alebo 50 morelíí....ktorý je špičkový?Alebo odchová 10 gastropholis,uromastyxov....inak top chovatel sa nechová na anonymnej diskusii ako predviedol
po štvrté,aj importéri z ID predávajú na stránkach preliečené zvieratá/a aj z čr/
po piate,ja takéto zvieratá darujem,s upozornením,o aké zvieratá sa jedná
po šieste,aj z ID importéri dostávajú zvieratá vo velmi zlom stave,tie vaše kecy zákon trhu....a kúpia zvieratá z fariem zasa!!!!Opýtajte sa Peta Mendla,aké chodia zvieratá...no a kúpi zasa,ale načo Vám to budem hovorit,ked máte také obrovské skúsenosti s importmi
po siedme,kto chce si kúpi chovné zvieratá,kto chce si kúpi kriplíkov pre radost,alebo aj z niečoho iného,čomu sa hovorí láska k zvieratám a nejebne ich hned do mrazáku
tupinambis
napsal(a):
Tak na to se snad ani nedá nic říci
.
1.Vojto máš dojem,že mu sem spadnou z marsu? jasně na99% odchyt.
2.Jsou cca.2 farmy v ID které produkují odchovy!(kvalitní) pochybuji,že s p.Kočišem obchodují.
3.Pane Kočiš bez urážky Dan si na top chovatele hrát nemusí on JE!
4.Je obrovský rozdíl něco odchovávat dlouhá léta a nebo něco importovat!(hlavně mě nepište,že o tom nic nevím)
5.Pokud mě příjdou zvířata zdevastovaná jak uvádíte tak příště nic neberu--zákon trhu---!!!chudák zákazník který si takové zvíře posléze koupí!! tzv.přeléčená obzvláště v rukou začátečníka nemají většinou šanci na přežití---takže si prosím nechte narážky na někoho kdo chce jen 100% chovný materiál!!!.
1. Ne z Marsu, od chovatele z ciziny.
2.To nevím.
3.Spíš vyšinutý hadomil se sklony k zoonekrofilnímu kryosadismu.
4.On psal, že taky chová.
5.Nejste jediní na světě, tak držte huby a nesnažte se zfanatizovat a zkazit normální lidi.
milankocis
napsal(a):
to Tupinambis
po prvé,čítajte pozorne,nič som nepísal o ID,mal som chodrov od p.Dudy
po druhé,jednoducho si za tým stojím,že Chochula je pokial je to možné sa skryt /anonymná diskusia/ chudák,aj v prístupe ku kriplíkom
po tretie,už vonkoncom som nenapísal,že nie je dobrý/špičkový/chovatel,len tak mimochodom takých je len u Vás velmi vela,ale hádat sa s Vami,že chovatel ktorý odchová ročne 1000 calyptratov alebo 50 morelíí....ktorý je špičkový?Alebo odchová 10 gastropholis,uromastyxov....inak top chovatel sa nechová na anonymnej diskusii ako predviedol
po štvrté,aj importéri z ID predávajú na stránkach preliečené zvieratá/a aj z čr/
po piate,ja takéto zvieratá darujem,s upozornením,o aké zvieratá sa jedná
po šieste,aj z ID importéri dostávajú zvieratá vo velmi zlom stave,tie vaše kecy zákon trhu....a kúpia zvieratá z fariem zasa!!!!Opýtajte sa Peta Mendla,aké chodia zvieratá...no a kúpi zasa,ale načo Vám to budem hovorit,ked máte také obrovské skúsenosti s importmi
po siedme,kto chce si kúpi chovné zvieratá,kto chce si kúpi kriplíkov pre radost,alebo aj z niečoho iného,čomu sa hovorí láska k zvieratám a nejebne ich hned do mrazáku
Nic proti já jsem nereagoval na chondra(nezatahovat p.Dudu to je pro většinu jiná liga).Reakce byla na vaše prohlášení ohledně hadů kteří Vám visí na háku jak hadr!!.Ano příjdou zvířata v horším stavu ale né tak,že potřebují akutní péči!!-nevím jak to děláte vy ale pokud je zvíře ko tak s partnerem v ID domluvíme náhradu(a dále se nepouští!!)nebo si snad nepořizujete foto dokumentaci?při převzetí.Ano nabízejí se tzv.přeléčená preventivně!!což se osobně domnívám ,že pro mnoho druhů je špatně!Pana Mendla se ptát nemusím mám od něho také tak vím jaká zvířata mu chodí a co je většinou třeba-nic! mnoho zdejších od něho má také a mohou jen potvrdit takže toho bych do toho také nezatahoval.
Tak čo vlastne chcete?Reagujte na to,čo som napísal v prvom príspevku!!! To,že moji chondropythoni boli od p.Dudu vysvetlite Chochulovi,ktorý pod rúškou anonymity písal o mojich hadoch ako o odpade!!!! To by som nekupoval,je to podozrivé.....pritom o nich nič nevedel.Okrem toho,Vy mi nevsúvajte sem Vaše myšlienkové pochody!!!! ja sem nezatahujem Dudu,ani Mendla,ja len konštatujem,ako to chodí s importmi,od koho boli moje Morelie!!!!
...skutkovou podstatu trestného činu-klamání spotřebitele za účelem zisku.Bohužel s ním i Váš kamarád který mu zvířata ....toto ste napísal o tom človeku,ktorý predával dalej jeho zvieratá,no a to že špička v chove chondrov na Slovensku anonymne osiera,to akú podstatu naplna?Rád sa nechám poučit,lebo sa mi zdá,že máte všeobecný rozhlad,dokonca aj čo sa týka práva,o chovatelstve,importoch,ludskom prístupe k zvieratám a mrazákoch ani nehovorím.
A dalej,ako vy viete,v akom stave chodia zvieratá?To,ked visí had na háku ako špageta je ešte ten lepší prípad!!!! Zasa súhlasím s vami v tom,že niekedy liečbou vážne poškodíte zdravie zvierata.
Co sa týka importov,chcete povedat že to je hračka?Co Vás zaujíma,či si robím fotodokumentáciu,či pri importe,ak niečo uhynie si robím foto,či chcem náhradu...?
Ja som napísal prvý príspevok,za tým si stojím,prosím reagujte na ten a neodbočujte.
No netřeba se čertit,že by jsem s těmi importy trefil do černého? nic vám nepodsouvám jen reaguji na Váš první příspěvek!! to,že Vám příjdou zvířata v lepším případě zdevastovaná máte pravdu nic mě do toho není a zrovna tak jak to s nima děláte dál.Pokud chcete někomu něco vysvětlit je to dobré osobně né přes druhého takže to musíte s Danem probrat osobně s tím Vám asi nepomohu.Chovu zdar.
neviem, no ja by som zvieratá s hrbolčekmi (krivou chrbticou) nepredával a ani nikomu nedaroval - šli by rovno do mrazničky, u mňa teda rovno pavúkovi..je to choré zviera a táto porucha sa môže upevniť natoľko, že to bude dedičné....načo odchovávať kriple??? čo je to za plnohodnotný život s krivou chrbticou???