Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2006 21:21

lurts napsal(a):
je to oko před svlekem nebo s ním něco je?

jestli je had pred svlekem nebo ne by si mel vedet ty ne??

22.9.2006 21:26

breitensteini napsal(a):
jestli je had pred svlekem nebo ne by si mel vedet ty ne??

jo a co je to za otazku jesi je pred svlekem tak budou obe oci stejny

cislo.5

22.9.2006 22:17
cislo.5

lurts napsal(a):

Obrázek jsem si zvětšil a zdá se mi,že tam je nějaké mechanické poranění,a v horní části je oko trochu propadlé.Oprav mě,pokud se mýlím a jde pouze o vadu fotografie.Také zakalení se my zdá příliš velké.Podle poměru velikosti oka k hlavě předpokládám,že se jedná o mládě.Jak proběhl poslední svlek?Nezůstalo oko náhodou nedosvlečené?Nemohlo dojít k poranění oka třeba od myši?

22.9.2006 22:52

lurts napsal(a):

Už se mě na to ptal tvůj brácha, takže přineste mi ji ve čtvrtek do kroužku a vyřešíme to.

Petr

22.9.2006 23:00

lurts napsal(a):

Je to jasné,poškozené oko,při svleku se porušila i nová vrstva.Mě na to už jeden had uhynul,dostal do toho zánět,a oko mu v podstatě úplně zmizelo.Tady to ale vypadá nějak zvláštně zakaleně,ale podle světlosti barev na těle je asi po svleku.Nevím čím to je,had se sám svlékne a takto si ublíží.

23.9.2006 08:48

dobras napsal(a):
Je to jasné,poškozené oko,při svleku se porušila i nová vrstva.Mě na to už jeden had uhynul,dostal do toho zánět,a oko mu v podstatě úplně zmizelo.Tady to ale vypadá nějak zvláštně zakaleně,ale podle světlosti barev na těle je asi po svleku.Nevím čím to je,had se sám svlékne a takto si ublíží.

my ho máme teprv týden,tak nevím jak se svlíkala,ale byla prohramadě s jinými krajtami

Přidejte reakci

Přidat smajlík