Dobrý den, potřebuji poradit...
Před dvěmi dny mi zemřel kocourek, bylo mu 8 měsíců. Nalezeneček.
Diagnóza kočičí leukémie. Vzhledem k infe Kčnosti nemoci, doktor nedoporučil pořízení nového koťáka. Byt řádně vydensifikovat... Má někdo zkušenosti s touto nákazou? Jak dlouho by nemělo kotě do tohoto prostředí přijít, kdy to bud bezpečné? Samozřejmě již další koťátko nechám testovat a očkovat.
Děkuji.
Pepka
napsal(a):
Dobrý den, potřebuji poradit...
Před dvěmi dny mi zemřel kocourek, bylo mu 8 měsíců. Nalezeneček.
Diagnóza kočičí leukémie. Vzhledem k infe Kčnosti nemoci, doktor nedoporučil pořízení nového koťáka. Byt řádně vydensifikovat... Má někdo zkušenosti s touto nákazou? Jak dlouho by nemělo kotě do tohoto prostředí přijít, kdy to bud bezpečné? Samozřejmě již další koťátko nechám testovat a očkovat.
Děkuji.
Dobrý den, je mi to líto. Jestli máte chuť, přečtětě si "moji" diskusi "Kocour sám doma?".
Posílám aktuální info od mé vetky ohledně kvalitní dezinfekce prý s dobrou cenou (zatím mám tuto info jen v sms, a na netu jsem ještě nelustrovala): STOPBAKTER, doporučené dávkování možno i zdvojnásobit. Více Vám zatím poradit neumím, každopádně můj příběh na diskusi "Kocour sám doma?" skončil také úmrtím kotěte a velmi pravděpodobně budu nechávat testovat nejen na FIP, ale i na FIV a FeLV.