Váha desetiměsíčních kocourků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.2.2015 14:38
sardole

XXX.XXX.247.221

Dobrý den. Máme 2 desetiměsíční kocourky z útulku (každý je mix), nikde nemůžu najít, kolik by měli v tomto věku PŘIBLIŽNĚ vážit. Děkuji předem za odpověď Š.

22.2.2015 08:56
rapotacka11

XXX.XXX.32.28

Pořádně krmte,
občas kousek masa,
všechny druhy masa - syrové i vařené od oběda
(koupím třeba 10 dkg) kousek jater, hovězí vepřové, kousek ryby
mají-li dobré granule, tak masa stačí kousek (10 dkg ?)
O jejich váhu se nestarejte.

23.2.2015 21:52
lavacca

XXX.XXX.164.49

Vzhledem k tomu, že jsou to nejspíš kříženci, tak to nelze říci. Klasický evropský kocour váží v dospělosti kolem 4-5 kg, ale je to hrozně individuální.

Hlavní je se řídit samotnými kocoury - pokud jsou v normální kondici (tj. ani hubení, ani tlustí), tak dál krmte jako doposud a uvidíte, jak dorostou. Jinak kočky nejvíce rostou cca do roka, později spíše mohutní (cca do 3-4 let).

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2015 08:01

To je různé.Moje kočka měla v deseti měsících necelé tři kila ale byla nejmenší z vrhu.Zato kocour, tan byl největší z vrhu a v necelých 4 měsících měl 4kilasmajlíkA to byl štíhlý ale žral jako kyselinka, Kocouři jsou ve vývinu, tak to moc neřeště kolik váží, teď vám budou jíst hodně do roku a půl.Potom už budou uzobávat jako moje kočky a váha se ustálísmajlík
Tady je kocour ve 4 měsících - 4 kilasmajlík

24.2.2015 09:15
sardole

XXX.XXX.247.221

Dobrý den, děkuji všem za odpověď. Já myslím, že jsou, jak mají být v pohodě, protože jsou v kondici smajlík Nikde na internetu jsem však nenašla standardní hmotnost a jsem zvědavá jako maminka u malého dítěte smajlík.

Nemáme váhu, takže se chodíme vážit k sousedce. smajlík Zhruba před měsícem měl první 3,7 a druhý (který je vždycky u misky dřív) 4,2.

Nedávno byli kastrovaní, tak jsem zvědavá, jestli ještě porostou. Zatím stále vypadají jako koťata, ale jak říkám, je jim teprve deset měsíců.

Š.

24.2.2015 10:38

Porostou, náš kocour byl kastrovaný v 11ti měsících a rostl spíš do délky, je hodně veliký 7kilo ale štíhlý...Kočička má v 6ti letech stále necelá 4 kila.Už se váhově nemění, i když mají stále plné misky a zásobníky granulí.

24.2.2015 13:51

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To je různé.Moje kočka měla v deseti měsících necelé tři kila ale byla nejmenší z vrhu.Zato kocour, tan byl největší z vrhu a v necelých 4 měsících měl 4kilasmajlíkA to byl štíhlý ale žral jako kyselinka, Kocouři jsou ve vývinu, tak to moc neřeště kolik váží, teď vám budou jíst hodně do roku a půl.Potom už budou uzobávat jako moje kočky a váha se ustálísmajlík
Tady je kocour ve 4 měsících - 4 kilasmajlík

Wanesoo, jak tak pročítám zdejší příspěvky... Měla jsem založené vlákno - Nechutenství. Ještě mě napadlo, zda ten můj kocour - 1 rok a 10 měsíců ( bezoáry) už dorostl a opravdu přešel do stádia, jak píšete "uzobávání". Přepokládám, že už se mu ulevilo a žaludek má pročištěný, ale ač už jde bez nucení sám ke své misce, přesto toho tolik nesní, jak byl zvyklý. A pravda, méně začal jíst už začátkem prosince. Bylo to však stále dostačující. To měl 1,7 let.

24.2.2015 14:29
sardole

XXX.XXX.247.221

Wanesoo, tak tahle vypadá náš desetiměsíční (ten větší) kocour smajlík

24.2.2015 18:43
lavacca

XXX.XXX.164.49

sardole napsal(a):
Dobrý den, děkuji všem za odpověď. Já myslím, že jsou, jak mají být v pohodě, protože jsou v kondici smajlík Nikde na internetu jsem však nenašla standardní hmotnost a jsem zvědavá jako maminka u malého dítěte smajlík.

Nemáme váhu, takže se chodíme vážit k sousedce. smajlík Zhruba před měsícem měl první 3,7 a druhý (který je vždycky u misky dřív) 4,2.

Nedávno byli kastrovaní, tak jsem zvědavá, jestli ještě porostou. Zatím stále vypadají jako koťata, ale jak říkám, je jim teprve deset měsíců.

Š.

Tak to jsou velmi slušné váhy. :) Máte foto fešáků? :)

Naopak většina koček po kastraci ještě pořádně roste a mohutní - dává veškerou energii do růstu místo toho, aby se zatěžovali sháněním partnera a říjemi//krytím, atd.

24.2.2015 19:42
lavacca

XXX.XXX.164.49

sardole napsal(a):
Mám, když byla mrňata smajlík

Skvělá dvojka.

24.2.2015 20:21
sardole

XXX.XXX.247.221

Ve skutečnosti 1000x lepší ! Jsou to kočky vítací a aportující! A postelové...

Přidejte reakci

Přidat smajlík