Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ell

24.3.2015 12:56
Ell

XXX.XXX.166.211

Ahoja...máme doma dvě kočičky a jednoho kocoura už čtyři roky.Nejsou vůbec zvyklí venku ale teď se mi objevila dost velká alergie a i když nechci a probrečím půl dne už je nebudu moci mít doma.Pryč je dát nechci a proto by jsem se chtěla zeptat, jestli by byl velký problém je dát do voliery.Bydlíme v rodinném baráku takže by měli volieru hned vedle a přítel by se s nimi mohl chodit mazlit každý den(miluje je).Přes léto to bude v pohodě ale zima jim asi bude vadit že jo?Moc děkuju za jakoukoli odpověď.

Kočičí svět

24.3.2015 13:15
Kočičí svět

XXX.XXX.32.59

Kočičky budou jen rády, že můžou být venku. Když je dáš ven teď, možná nastydnou, lepší bude počkat, až bude tepleji (př. duben, květen) - aby neonemocněli, když jsou zvyklé doma. Pak si přes rok zvyknou a zima jim nebude vadit (pokud tedy nebudou extrémní mrazy). Moc se mi líbí tvůj přístup. Lidi se často vymlouvají, že mají alergii a rychle dají kočku pryč, ale ty se chováš velice statečně, je vidět, že kočky miluješ, Kéž by bylo více takových lidí. Já mám taky velkou alergii na kočky, ale už se druhým rokem léčím. V žádném případě bych kočky nikam nedala, jsou moje, a miluju je i přes tu alergiismajlík Jestli chceš můžu ti o léčbě napsat více nebo zajdi za svým alergologem.

28.3.2015 08:28
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Bydlíte v RD a kočky nebyly nikdy venku ?

28.3.2015 08:58
tereza.128

XXX.XXX.32.3

Voliera je dobrá volba, pokud teda nebude metr na metr. Měla by být dost prostorná, postavená někde v závětří(kočky nesnáší průvan), ale zase by z ní mělo být vidět okolo a do zahrady, aby tam kočky nebyly jak ve vězeňské kobce. Volieru zastřešte, aby na kočky nepršelo, část střechy udělejte z průsvitného polykarbonátu, aby dovnitř mohlo sluníčko a část neprůhlednou, která jim poskytne potřebný stín. Vnitřek vybavte nějakými prolézačkami, aby kočky mohly šplhat, dejte jim tam hračky a někam do rohu toaletu. Nezapomeňte na zateplenou boudu na spaní, ideálně s možností vyhřívání. Různých topných desek je na trhu celá řada.
Kočky budou spokojené.

28.3.2015 09:28
lavacca

XXX.XXX.164.49

tereza.128 napsal(a):
Voliera je dobrá volba, pokud teda nebude metr na metr. Měla by být dost prostorná, postavená někde v závětří(kočky nesnáší průvan), ale zase by z ní mělo být vidět okolo a do zahrady, aby tam kočky nebyly jak ve vězeňské kobce. Volieru zastřešte, aby na kočky nepršelo, část střechy udělejte z průsvitného polykarbonátu, aby dovnitř mohlo sluníčko a část neprůhlednou, která jim poskytne potřebný stín. Vnitřek vybavte nějakými prolézačkami, aby kočky mohly šplhat, dejte jim tam hračky a někam do rohu toaletu. Nezapomeňte na zateplenou boudu na spaní, ideálně s možností vyhřívání. Různých topných desek je na trhu celá řada.
Kočky budou spokojené.

Přesně tak, pokud bude voliéra velká a budou tam mít zábavu + na zimu možnost si zalézt do tepla (viz např. ta vyhřívaná boudička), tak bych v tom problém neviděla. Musí se teda dát ven ideálně na jaře, aby postupně hezky nasrstily na zimu a nedělalo jim to problém.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.3.2015 11:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já být vámi, tak je prodám nebo někomu dám ale ať jsou pohromadě..Kočky vůbecnebudou chápat, proč jsou zavřené v kleci a proč se s nima nemazlíte, Je mi jich líto už teď.Být vámi, nechám si udělat test přímo na kočky na imunologii, jestli jste "opravdu"alergická na kočky.Může to být jarmí pyl...nebo cokolov jiného...

Kočičí svět

30.3.2015 12:47
Kočičí svět

XXX.XXX.32.59

Už nahoře jsem psala, že se dá alergie na kočky léčit a je tam velká šance, že by se paní mohla vyléčit úplně. Beru na to Staloral. Více vám sdělí alergolog.

30.3.2015 18:09
lavacca

XXX.XXX.164.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já být vámi, tak je prodám nebo někomu dám ale ať jsou pohromadě..Kočky vůbecnebudou chápat, proč jsou zavřené v kleci a proč se s nima nemazlíte, Je mi jich líto už teď.Být vámi, nechám si udělat test přímo na kočky na imunologii, jestli jste "opravdu"alergická na kočky.Může to být jarmí pyl...nebo cokolov jiného...

Však paní píše, že tam bude za nimi denně přítel chodit... a přesně jak už někdo psal, je dost možné, že si tělo paní na kočky zvykne a budou zase moci být doma.

Jinak mě ještě napadlo - nešlo by jim vyhradit nějakou místnost, odkud by mohly do té voliéry? že by se mohly válet doma v teple přes zimu a v létě se dojít vyhřát do voliéry, dle toho, jak by chtěly. Tak by nepřišly ani o domácí komfort...

Přidejte reakci

Přidat smajlík