Zakrslík – zvykne si?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anonym XXX

29.3.2015 10:48
Anonym XXX

XXX.XXX.64.169

Dobrý den,
Máme doma čtyři kočky dva mladý kluky a dvě pětiletý holky a zhruba půlročního potkana(samici) je možné že si potkan na zakrslého beránka zvykne?
Předem děkuji za odpověď.

30.3.2015 00:58
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Omlouvám se za OT, ale koho máte na mysli tím pojmenováním "zakrslý beránek"? smajlík To jako ty kočky? Spíš byste se asi měl/a ptát, jestli si kočka zvykne na potkana, ne?
Myslím, že se tady podobná témata už řešila, např. soužití koček a andulky; a vždy byla většina odpovědí, že ne, že takové soužití možné není. Pro kočky je potkan kořistí, i když ne každá kočka si na potkana troufne. Vzpomínám si, jak kdysi naše velikostně maličká venkovní kočka chytila potkana koťatům - našli jsme jej na půdě a vypadal jak po pitvě - otevřený hrudník, vyžrané vnitřnosti...
Můj názor je, že soužití je možné jen tehdy, pokud bude potkan důkladně oddělen od koček, nejlépe v úplně jiné místnosti. Ještě jedna historka - kdysi dávno jsem babičce pořídila kanárka. Velmi si jej oblíbila i ochočila, býval v kleci, ale i mimo klec. A stalo se to, že když byl v kleci, nějak se k babičce do RD vloudil kocour od sousedů, ihned jej zahnala, ale přesto kocour stačil přes ty tenké mezírky mezi mřížemi klece hrábnout tlapou. Kanárek do druhého dne zemřel, a dodnes nevíme, zda jej kocour nějak drápl, anebo zda třeba kanárek pošel utrpěným stresem (nevím, v opeřencích se nevyznám), viditelné zranění na sobě kanár neměl.

30.3.2015 11:48
amiš

XXX.XXX.11.45

Anonym XXX napsal(a):
Dobrý den,
Máme doma čtyři kočky dva mladý kluky a dvě pětiletý holky a zhruba půlročního potkana(samici) je možné že si potkan na zakrslého beránka zvykne?
Předem děkuji za odpověď.

To je skoro jak logická úloha z vyšší matematiky !

30.3.2015 12:39
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Dobrá na přijímačky.
Na gympl .

Kočičí svět

30.3.2015 13:37
Kočičí svět

XXX.XXX.32.59

Taky jsem ten dotaz moc nepochopila. Máte namysli zakrslého králíka? Musela jsem si to přečíst 3x a stejně nevím, o koho vlastně jde

31.3.2015 02:09
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Vypadá to, že se jen někdo bavil vyprodukováním prudce inteligentního a záhadného dotazu, na jehož zodpovězení nikdo z nás nemá... .

Přidejte reakci

Přidat smajlík