Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2015 04:03
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Nemůžu si pomoct, toto jsem nakopírovala ze zdejší aktuální inzerce (komu by takovýto příspěvek vadil, tak se dopředu omlouvám):

Prodám téměř ročního (rok mu bude 29.4.2015) stříbrného kocourka s mramorovanou kresbou.Původně jsem si ho pořizovala do chovu, ale s narozením druhého dítěte a tím nedostatku času se rozhodla ho prodat. Může být jako mazlíček nebo do chovu.Je bez pp po prarodičích s pp.Má velmi pěknou kresbu, konstituci těla. Po mazlivých rodičích-předpoklad dobré povahy, je potřeba ho ještě vymazlit neměla jsem na něj dostatek času. Kvalitně krmený, naočkovaný, odčervený.Neznačkuje.Mohu dovést do Tábora, Benešova, někdy jezdíme do Prahy takže i tam je možné.

2.4.2015 08:51
tereza.128

XXX.XXX.32.213

Takových je. O tohohle snad alespoň bylo dobře postaráno a jinde mu asi bude líp.
Inzerátů, kde se lidi zbavují chovných i "chovných" zvířat jsou plné inzerce.

2.4.2015 08:53
tereza.128

XXX.XXX.32.213

Hned první inzerát, co jsem našla:
https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2482011/britska-kotatka-bez-pp/
jo, krásná koťátka, jen to nejsou britky, ale normální miciny.

2.4.2015 09:52
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Koťata ?
To snad ale není smutný inzerát.

2.4.2015 10:19
tereza.128

XXX.XXX.32.213

rapotacka11 napsal(a):
Koťata ?
To snad ale není smutný inzerát.

Jak pro koho.
Zaručeně čistokrevná koťátka bez PP. Vydávat mourky za čistokrevné britky smutné je. Ono je smutné i to věčné množení všeho co jde.

2.4.2015 12:36
amiš

XXX.XXX.11.143

Smutné je, že paní píše, že na něj neměla dost času. Taky jsem takhle koupila kocourka, bylo mu 5 měsíců. Dokonce má PP, akorát se ukázalo, že nebude do chovu. Lidi, co si ho koupili právě kvůli chovu, ho prodávali jako mazlivého, ale trochu bázlivého, z nedostatku času od nich. Pak se ukázalo, že kotě bylo zavřené celou dobu někde v kumbálu a chtěli se ho zbavit za pár kaček.Na kocourovi se to dost podepsalo. Možná to měl i v sobě, nevím, ale je mu už 8 let a za celou dobu jsem ho mohla jen párkrát pohladit, vždy si udržoval odstup. Naštěstí máme dvůr a barák, tak si tak žije pro sebe, nikam neodchází, ale taky nás nijak nevyhledává.

3.4.2015 00:48
fikovnice

XXX.XXX.99.69

amiš napsal(a):
Smutné je, že paní píše, že na něj neměla dost času. Taky jsem takhle koupila kocourka, bylo mu 5 měsíců. Dokonce má PP, akorát se ukázalo, že nebude do chovu. Lidi, co si ho koupili právě kvůli chovu, ho prodávali jako mazlivého, ale trochu bázlivého, z nedostatku času od nich. Pak se ukázalo, že kotě bylo zavřené celou dobu někde v kumbálu a chtěli se ho zbavit za pár kaček.Na kocourovi se to dost podepsalo. Možná to měl i v sobě, nevím, ale je mu už 8 let a za celou dobu jsem ho mohla jen párkrát pohladit, vždy si udržoval odstup. Naštěstí máme dvůr a barák, tak si tak žije pro sebe, nikam neodchází, ale taky nás nijak nevyhledává.

Ano, o to mi šlo. O nestarání se a o zbavení se jej jako věci. O bez PP ani tak ne. Mají druhé dítě, a to je důvod zbavit se již dospělého a na ně zvyklého kocoura?! Bylo to onehdá i na "Psech". Úplně to stejné - "čekáme dítě, tak prodáváme psa". (tuším několikaletého) Přijde mi to trochu jak kdyby prodávali TV. Už nebudeme mít čas na ni koukat... Navíc si říkám, že pokud to dítě plánovali, tak už je to totální nezodpovědnost. Pak ta zmínka, že "na kocoura nebyl čas"... No a ve finále tedy bez PP kocoura prodává jako zaručeně čistokrevného do chovu. Tady je prostě špatně hned několik věcí najednou .

Přidejte reakci

Přidat smajlík