Patrik- chovatel
XXX.XXX.128.22
Dobrý den, naše kočka má v moči krev, dočetl jsem se že to může být zánět močáku a že je pro ní tedka potřeba dostatečný příjem tekutin... Jaké zkušenosti s tím máte Vy?
Patrik- chovatel
XXX.XXX.128.22
Nevím co myslíte? To, že má v moči krev jsem zjistil, protože se vyčůrala do vany(i když to nedělá) a to že by měla mít dostatečný příjem tekutin jsem vyčetl na internetu.
Patrik- chovatel
napsal(a):
Dobrý den, naše kočka má v moči krev, dočetl jsem se že to může být zánět močáku a že je pro ní tedka potřeba dostatečný příjem tekutin... Jaké zkušenosti s tím máte Vy?
Pokud už má kočka v moči krev, je tam zánět a bez podání ATB od veta se to neobjede. Takže šup k veterináři.
Ano, dostatečným přísunem tekutin se moč.problémům dá předejít, ale neřeší je to, pokud už nastanou. Lépe řečeno chce to kočce dát ATB + aby dostatečně pila (někdy se musí přistoupit k použití injekční stříkačky (samo bez jehly) a kočku napájet násilím.
Patrik- chovatel
napsal(a):
Nevím co myslíte? To, že má v moči krev jsem zjistil, protože se vyčůrala do vany(i když to nedělá) a to že by měla mít dostatečný příjem tekutin jsem vyčetl na internetu.
Doufám, že už jste navštívili veta...? Může jít o zánět, může jít o vzpříčení moč. kamínků v moč. cestách! Každopádně, pokud kočka čůrala mimo WC, tak ji močení bolí. A tady je jediná rada - hned k vetovi, i o víkendu, i o velikonočním víkendu!
Uživatel s deaktivovaným účtem
Patrik- chovatel
napsal(a):
Krev v moči je důvodem k okamžité návštěvě veterináře, tečka. Doma s tím nic nenaděláte, fakt ne. Zánět močového měchýře nelze vyléčit jen dostatečným příjmem tekutin, a pěkně to bolí.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Krev v moči je důvodem k okamžité návštěvě veterináře, tečka. Doma s tím nic nenaděláte, fakt ne. Zánět močového měchýře nelze vyléčit jen dostatečným příjmem tekutin, a pěkně to bolí.
No navíc si dovolím tvrdit, že nemusí jít "jen" o zánět močáku, i když je to zřejmě nejpravděpodobnější...
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!