Konzervy pro kočky - které?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2015 21:13
Lída26

XXX.XXX.195.30

Dobry den,

mam prosbu o radu ohledne doporuceni konzerv pro kocky...

chtela jsem pro naseho kocourka nejake lepsi konzervy nez marketovky, protoze tyhle smejdy odmitam krmit, po pruzkumu jsem poridila na zkousku Cosma Nature, Granatapet, Feringa a CatzFinefood... jediny uspech mela Cosma nature, po te se jen zaprasilo, jinak do ostatnich ani necuchne a presmeroval se temer jen na granule (Orijen)...

nemate nekdo doporuceni na konzervy lepsi kvality, ktere by kockam chutnaly? ta cosma ma jen asi tri druhy a prijde mi to dost jednotvarne ( hodne tunak...)

maso jsem take zkousela krmit, ale to mu nejede vubec... bohuzel nejvic mu chutnaly kapsicky whiskas, ktere mu uz nechci davat...

diky vsem za rady!

6.4.2015 21:32
lavacca

XXX.XXX.164.49

Lída26 napsal(a):
Dobry den,

chtela jsem pro naseho kocourka nejake lepsi konzervy nez marketovky, protoze tyhle smejdy odmitam krmit, po pruzkumu jsem poridila na zkousku Cosma Nature, Granatapet, Feringa a CatzFinefood... jediny uspech mela Cosma nature, po te se jen zaprasilo, jinak do ostatnich ani necuchne a presmeroval se temer jen na granule (Orijen)...

nemate nekdo doporuceni na konzervy lepsi kvality, ktere by kockam chutnaly? ta cosma ma jen asi tri druhy a prijde mi to dost jednotvarne ( hodne tunak...)

maso jsem take zkousela krmit, ale to mu nejede vubec... bohuzel nejvic mu chutnaly kapsicky whiskas, ktere mu uz nechci davat...

diky vsem za rady!

Mezi kvalitní konzervy patří : Animonda Carny, Bozita, TOTW (Taste of the wild), Almo nature, Miamor, Cosma a další.

Já osobně když už dávám konzervu (krmím nejvíc syrovým masem), tak dávám právě Animondu Carny - má dost druhů a kočká dost chutná. :).

6.4.2015 21:55
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Lída26 napsal(a):
Dobry den,

diky vsem za rady!

Asi teď bude kocour naučený na ty šmejdy z Whiskasu - je to nasolené, nakořeněné a budete muset přejít třeba nějak pozvolněji na kvalitní jídlo. Zkoušela bych znovu to maso (syrové) - jsou zde rady, že někdo třeba kousky masa potře třeba tím Whiskasem (ze začátku; ono, když jím budete krmit třeba o 2týdny déle, tak už to asi taková tragédie nebude). Jinak z konzerv u nás je v kursu taky Animonda, jen jsou celkem drahé (často čekávám na slevy - akce a pak jich nakoupím víc).

7.4.2015 17:11
Lída26

XXX.XXX.195.30

Diky za rady! Nemate nekdo zkusenosti se znackami, ktere jsem koupila? zerou to vubec nejake kocky?

7.4.2015 20:04
saty

XXX.XXX.10.1

Granatapet a CatzFinefood se u nás snědli každopádně nebylo to ono konzervy dávám občasně hlavně mají maso a granule, kupuji Animonda Carny nebo bozita tetrapack a obojí má velký úspěch občas shinycat ale ty jedna nechce maso je v nich uvařené v páře tak ho některé už nechtějí. TOTW u nás úspěch neměl i když nechápu proč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík