Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2015 08:34
Pavluše

XXX.XXX.135.188

Ahoj, jsem už asi pěkně otravná , ale jsem v tomto ohledu laik a snažím se vědět co nejvíc a v knížkách tyhle konkrétnosti nenajdou, proto se zas obracím na Vás .Chtěla bych vědět proč Fabi vždy než se napije, vodu packou rozhrábne, packu olíže a pak se napije?Co fontána, by byla pro kocourka asi zajímavá že?
Před tím tu vodu pořád posouval, stačilo jí přehodit z prava do leva
s úžasem pozoruji jak je jiný než pes a naprosto jsem mu propadla pěkně si mě už ochočil

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.4.2015 09:22

smajlík tohle mainky dělají normálně smajlík Kocour od známe si vždycky první vymáchal plyšovou myšku v misce s vodou a potom si s ní hrál Kocour od tchyňky zase pije vodu z hrnku tak, že si namočí packu a potom ji olizuje... Údajně proto mají v názvu mývalí, protože si rády hrají s vodou.Kočky jsou skvělé a proto je miluju!

24.4.2015 11:23
kubi

XXX.XXX.41.2

Možná, že jako kotě nechtěl pít... Kamarádka se s tím, také setkala, kocourek nechtěl pít, tak ho postavili k misce, namočili si prst a "oklepali" ho, aby viděl, že je to voda... Od té doby kocourek přijde k misce s vodu, namočí packu, oklepe ji a až pak se napije...

24.4.2015 23:16
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
smajlík tohle mainky dělají normálně smajlík Kocour od známe si vždycky první vymáchal plyšovou myšku v misce s vodou a potom si s ní hrál Kocour od tchyňky zase pije vodu z hrnku tak, že si namočí packu a potom ji olizuje... Údajně proto mají v názvu mývalí, protože si rády hrají s vodou.Kočky jsou skvělé a proto je miluju!

No oni občas s vodou blbnou i ti moji obyčejní kocouři. Občas ji se zalíbením vylívají. Tak jsem dala misku s vodou na starý ručník. No a to je zase tak, že třeba ráno najdu ručník s miskou posunutý o 2 metry dál. Ani nevím, jakým způsobem to dotlačí jinam. S pořízením fontánky také trochu koketuji. Tak mě napadá, není zde někdo, kdo má vodní fontánku pro kočky a nenapsal by zkušenosti, event. odkaz na nějakou kvalitní?

Dromedka

26.4.2015 00:57
Dromedka

XXX.XXX.252.56

Tohle téma jsem četla jinde, není to moje a už bohužel nevím zdroj, ale naše kočka to dělá taky :) a je to prej proto, že kočka neodhadne např. v třpytivé misce hloubku, proto strká tlapku do vody, aby věděla, kde je hladina a následně si nenamočila fousky :) stejné je to celkově se stojatou vodou v kterékoli misce... :) když si není jistá, prostě tu hladinu "rozvlní", aby viděla, kde je

26.4.2015 07:14

Dromedka napsal(a):
Tohle téma jsem četla jinde, není to moje a už bohužel nevím zdroj, ale naše kočka to dělá taky :) a je to prej proto, že kočka neodhadne např. v třpytivé misce hloubku, proto strká tlapku do vody, aby věděla, kde je hladina a následně si nenamočila fousky :) stejné je to celkově se stojatou vodou v kterékoli misce... :) když si není jistá, prostě tu hladinu "rozvlní", aby viděla, kde je

Určitě na tom něco je smajlík
Naši kocouři zase hladinu vody chvíli v misce očichávají... Tam je to jasné. Nevidí ji a tak ji musí "najít" smajlík

28.4.2015 18:21
cherry1402

XXX.XXX.38.222

Dělá to od malička i jedem můj kocour, ale ten na jedno oko téměř nevidí. Teď mi to začala najednou dělat i jeho 16letá máma, mám obavy, že to může být i horšícím se zrakem. Jiné kočky mi to nikdy nedělaly.

Přidejte reakci

Přidat smajlík