Uživatel s deaktivovaným účtem

mmaajjkkyy90
napsal(a):
Prosím mam dotaz... nemáte někdo zkušenost s operací kočičí čelisti? kolik to stojí jak dlouho trwá léčba než se sám nejí? děkuji za odpowědi.
To hodně záleží na tom, co konkrétně se operuje... co má kočičák za problém? Zlomeninu, nebo se má odstranit nějaký nádor?
Uživatel s deaktivovaným účtem

mmaajjkkyy90
napsal(a):
Wyzkočil nám z okna ze 4 patra a má šouplou spodní čelist o 3 mm tak že se sám nenají.
Jestli to má zlomené či rozčíslé, tak se bez operace nenají nikdy. Najděte si jiného veterináře... co se ceny operace týče, to záleží na tom, co konkrétně je špatně - jednoduché drátování rozčíslé čelisti je levnější než když se musí použít ploténky a šrouby. A taky to záleží na pracovišti, kde by to dělali - každý veterinář stojí jiné peníze.
Velmi zhruba orientačně se vejdete do 10 tisíc i v případě komplikovanějších zlomenin.
Chudáček, to je mi líto.
Přiznám se, že ani já nemám v okně síť, a kočku tam pouštím, stávám přitom kousek od ní a hlídám. Bydlíme v prvním patře.
Ale ta stejná kočka u dřívějšího majitele, kolem 6 měsíců věku, dvakrát! z okna vyskočila /taky 1. patro/ a dopadlo to dobře.
Taky se musím zasíťovat.
joanne.s
napsal(a):
Chudáček, to je mi líto.
Přiznám se, že ani já nemám v okně síť, a kočku tam pouštím, stávám přitom kousek od ní a hlídám. Bydlíme v prvním patře.
Ale ta stejná kočka u dřívějšího majitele, kolem 6 měsíců věku, dvakrát! z okna vyskočila /taky 1. patro/ a dopadlo to dobře.
Taky se musím zasíťovat.
Ta síť je u koček nutnost. I když tam stojíte, nevíte po čem v tu chvíli skočí (stačí že poletí kolem moucha) a než zareagujete, už je dole. Na to fakt bacha. Za to riskování to nestojí...