Dotaz na plemeno kočky - foto

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.5.2015 09:39
Lucie13MH

XXX.XXX.19.207

Dobrý den, před týdnem k ná přišla březí kočicka. Chtěla jsem se zeptat, jestli by mi mohl někdo podle fotek poradit o jaké plemeno se jedná. Na veterině mi bylo řečeno, že se jedná o Egyptskou kočičku možá s nemčim dalšim. Můžu poprosit i o jiné názory ?

Lucky Fox

18.5.2015 10:46
Lucky Fox

XXX.XXX.150.5

Nejsem odborník na kočičí plemena, ale jako egyptská vypadá, jenže taky vypadá jako evropská želvovinová... Možná se zkusit zeptat v chovatelské stanici egyptských koček, kde by podle fotek mohli poznat, jestli má standardy plemene.

18.5.2015 13:16
Lucie13MH

XXX.XXX.213.17

To je super nápad, děkuji za info.
Hezký den.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.5.2015 14:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

Myslím si, že se jedná prostě o mix, českou krátkosrstou kočku, alias kočku obyčejnou. Je moc pěkná, ale plemeno bych v ní nehledala - a ani není potřeba.

18.5.2015 14:22
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Bodlinka: souhlas.

18.5.2015 20:20
lavacca

XXX.XXX.164.49

Lucie13MH napsal(a):
Dobrý den, před týdnem k ná přišla březí kočicka. Chtěla jsem se zeptat, jestli by mi mohl někdo podle fotek poradit o jaké plemeno se jedná. Na veterině mi bylo řečeno, že se jedná o Egyptskou kočičku možá s nemčim dalšim. Můžu poprosit i o jiné názory ?

A viděli na veterině někdy egyptskou kočku (egyptskou mau)? Vždyť jich je v ČR hrozně málo a při jejich ceně pochybuju, že by jí někdo nechal jen tak běhat venku... spíš to vidím na klasickou evropskou kříženku modře želvovinově zbarvenou. Ale nic víc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík