Renoár

XXX.XXX.104.1
Zdravím vás a prosím rychle o radu. Máme 3 domáčí číči, ketré 7 let chodí jen doma na kočkolit.Letos jsme je začali pouštět ven, protože odklonili dopravu a moc se jim to líbí a nám taky . Ale nastal velký problém. Máme vzadu posezení, terasu, houpačku a podél domku jemné, bílé kamínky. Všechny tři si z toho okamžitě udělaly toaletu a ještě se k nim přidal kocour od sousedů. Nedovedete si představit, jak nám to tam u posezení smrdí a je to teprve týden, co za měsíc ? To budeme mít posezení doslova na hnoji. CO s tím? Rychle prosím o radu. Napadlo mě namíchat nějakej smradlavej, neškodnej postřík a ten záhonek kamínků podél domku tím prolít. Nebo něco průhlednýho, co i trošku ztuhne a kamínky trošku slepí. Oni do toho hrábnou a nepůjde to, tak půjdou jinam. Ale čím to zalét ?
Prosíííím, rychle poraďte, než je " zastřelím "
!
Díky. Renata - 732 624 600,.
Kam chci, aby kočka chodila, dám šantu kočičí.
Kam nechci, aby kočka chodila, použiju odpuzovací sprej Dr. Clauder.
Ovšem tohle funguje jakžtakž v bytě. Venku to asi bude fungovat hůř.
Ještě mě napadá, zbudovat jim nějakou obdobně lákavou kamínkovou toaletu jinde, kde vám to vadit nebude.
To jsem chtěla udělat na druhé straně zahrádky kupku písku, ale oni si ty kamínky u vchodu a našeho sezení úplně zamilovaly a je to strašný. Ten postřik na doma mám taky, ale nijk jim nevadil. Myslela jsem namíchat do konve nějaký chemický postřik třeba na stromy, ale aby nebyl škodlivý.Proto bych potřebovala přesný název něčeho, abych jim neuškodila...mrchám !