Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2015 22:26
MaBa

XXX.XXX.168.24

Máte někdo zkušenosti s touto značkou krmiv?

9.6.2015 14:55
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Ne.

10.6.2015 17:28
saty

XXX.XXX.10.1

MaBa napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s touto značkou krmiv?

Konzervy nebo granule? osobně mám zkušenost s trainer fitness 3... nevím podle mě masa nic moc, v psí řadě už jsem viděla i úplně bezmasé granule což ve mě moc důvěru nebudí.

10.6.2015 18:22
joanne.s

XXX.XXX.39.248

Trainer natural feline adult chicken
složení
čerstvé kuřecí a krůtí maso (25%), rýže, kukuřičná glutenová moučka, dehydrované kuřecí a krůtí maso, kukuřice, drůbeží tuk, dužina řepy, lněné semeno (1%), kukuřičný olej, vláknina hrachu, pivovarské kvasnice (0,6%), rybí hydrolyzát, sůl, F.O.S. (Fructo-oligosaccharidy), brokolice.

Připadá mi, že je tam málo masa, zato dostatek rýže a kukuřice. Cena od 325/ balení 2 kg. Za mě nebrat.

10.6.2015 18:49
saty

XXX.XXX.10.1

joanne.s napsal(a):
Trainer natural feline adult chicken
složení
čerstvé kuřecí a krůtí maso (25%), rýže, kukuřičná glutenová moučka, dehydrované kuřecí a krůtí maso, kukuřice, drůbeží tuk, dužina řepy, lněné semeno (1%), kukuřičný olej, vláknina hrachu, pivovarské kvasnice (0,6%), rybí hydrolyzát, sůl, F.O.S. (Fructo-oligosaccharidy), brokolice.

Připadá mi, že je tam málo masa, zato dostatek rýže a kukuřice. Cena od 325/ balení 2 kg. Za mě nebrat.

Myslela jsem spíš tohle a pak mi někdo řekne že je to to nejlepší co může člověk dát kočce

Popis produktu Trainer Trainer Adult Cat kralik&kukurice
SLOŽENÍ:
kukuřice (35%), kukuřičná glutenová moučka, dehydrované králičí maso (15%), kukuřičný olej (9%), sůl, F.O.S. (Fructo-oligosaccharidy 0,3%), brokolice (0,03%).

10.6.2015 19:02
saty

XXX.XXX.10.1

Nebo
TRAINER Fitness 3 Adult Cat kach&hrasek 400g
Ingredience: škrob hrachu (35%) čerstvé kachní maso (20%), protein hrachu (20%), kukuřičný olej (10%), dehydrované kachní maso (5%), vláknina hrachu, sůl, F.O.S. (Fructo-oligosaccharidy 0,3%), brokolice (0,03%.

10.6.2015 19:03
saty

XXX.XXX.10.1

Z tohoto s složení je to jen dobrá cesta jak udělat z kočky vegetariána

10.6.2015 19:15
joanne.s

XXX.XXX.39.248

To máte pravdu. Všimněte si, jak čarují se sestupným řazením surovin. Kdoví, kde by maso bylo ve složení, kdyby ho nepřidávali v čerstvém stavu, tedy plné vody.

jinak to poslední žrádlo není zas tak jiné než to, co jsem kopírovala já. Ve vašem je 20 procent čerstvého masa, maso na druhém místě. V tom ode mě 25 procent čerstvého masa, přitom je kupodivu na místě prvním.
Ale zas to vaše poslední není nabité kukuřicí /hodně špatně stravitelná/, zato je tam samý hrách.

10.6.2015 20:50
MaBa

XXX.XXX.129.205

Děkuji za názory, mě se to právě taky nějak moc nezdálo i když mi bylo dooručené. Koukala jsme hlavně na kotěcí:

Čerstvé kuřecí a krůtí maso (kuřecí 13,5%), rýže, kukuřičný lepek, kukuřice, sušené kuřecí a krůtí maso, vepřové sádlo, moučka ze sušeného tuňáka, sušené hovězí maso, hydrolyzovaná kuřecí bílkovina, řepa, lněné semínko, minerální látky, vláknina z hrášku, pivovarské kvasnice 0,6%, FOS (fruktooligosacharidy) 0,2%, výtažek z čekanky 0,1%, mořské řasy (Schizochytrium) 0,1%, výtažek z máty 0,03%, výtažek z brusinek 0,02%, propolis 0,01%, AppleZin™ jablečný výtažek 0,0025%.

13,5% masa mi přijde celkem hodně málo, zvlášť pro kotě ve vývinu. pravda dál je tam ještě napsané sušené kuřecí a krůtí, tuňák a hovězí...ale asi to dohromady taky nedá o moc více.

10.6.2015 20:59
MaBa

XXX.XXX.129.205

To saty: popravdě konzervy jsem zatím nevěděla, že dělají. Bylo mi řečeno jen o granulích.

Když kouknu na kotěcí konzervičku tak tam píšou ve složení na prvním místě 30% kuřecí, to už nevypadá tak strašně. Cenově cca 30kč za 70g.

Složení, konzerva Trainer Cat NATURAL KITTEN
kuřecí maso (30%), vepřová játra, hovězí maso, škrob tapioky, pivovarské kvasnice (0,03%), ribonukleotidy. Dále obsahují: jodid draselný, karagen, fazolovou klovatinu, extrakt brusinek (0,001%), jablečný extrakt (Pomega3® / Applezin® 0,001%).

10.6.2015 21:11
MaBa

XXX.XXX.129.205

Když už jsme nakously ty kočky vegetariánky, co si myslíte o vegetariánských a veganských krmivech pro kočky? Četla jsem, že do nich samozřejmě přidávají uměle taurin a další potřebné složky pro život kočky Ale přeci jen není lepší dát kočce kus masa než jí přeučovat na vegetariána?

10.6.2015 22:26
fikovnice

XXX.XXX.99.69

MaBa napsal(a):
Když už jsme nakously ty kočky vegetariánky, co si myslíte o vegetariánských a veganských krmivech pro kočky? Četla jsem, že do nich samozřejmě přidávají uměle taurin a další potřebné složky pro život kočky Ale přeci jen není lepší dát kočce kus masa než jí přeučovat na vegetariána?

Samozřejmě, že je! To je moje reakce/odpověď na Vaši poslední větu - otázku.

11.6.2015 01:06
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

MaBa napsal(a):
Když už jsme nakously ty kočky vegetariánky, co si myslíte o vegetariánských a veganských krmivech pro kočky?

Úchylárna !
(pro ty citlivější pardon).

11.6.2015 07:15
joanne.s

XXX.XXX.41.2

rapotacka11 napsal(a):
MaBa napsal(a):
Když už jsme nakously ty kočky vegetariánky, co si myslíte o vegetariánských a veganských krmivech pro kočky?

Úchylárna !
(pro ty citlivější pardon).

Stoprocentní souhlas.

11.6.2015 09:48
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Vegetariánské granule jsou jen dražší varianta rohlíku v rozmočeného v mléce. Obojí velmi nevhodné. Kočka je masožravec.
Komu to nevyhovuje, ať si kočku radši nepořizuje.

11.6.2015 11:06
saty

XXX.XXX.10.1

MaBa napsal(a):

Pitomost! i u psa mi to přijde na palici pokud nemá nějaký extra vážný problém jako alergie na všechno maso ale to mi přijde divné takového psa jsem ještě neviděla.

11.6.2015 18:08
MaBa

XXX.XXX.129.205

Znám právě lidi, kteří vegetarianskym krmivem krmí a sami jsou taky vegetariáni. Eticky maji prostě problém, ze by bylo ublíženo zvířatům při přípravě krmiva pro jejich miláčky. A vůbec si do toho bohužel nenechají mluvit, ze to není pro psy a kočky nic dobrého smajlík

11.6.2015 18:21
fikovnice

XXX.XXX.99.69

MaBa napsal(a):
Znám právě lidi, kteří vegetarianskym krmivem krmí a sami jsou taky vegetariáni. Eticky maji prostě problém, ze by bylo ublíženo zvířatům při přípravě krmiva pro jejich miláčky. A vůbec si do toho bohužel nenechají mluvit, ze to není pro psy a kočky nic dobrého smajlík

Takoví lidé by si neměli zvířata-masožravce vůbec pořizovat! Máme svobodu, každý nechť jí to, co je mu po chuti, ale ať nenutí do semínek a zrní zvířata, která jsou masožravá a která si své páníčky nemohou sama vybrat. Ach jo, divné to věci se na tom světě dějí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík