Nejkvalitnější kapsička

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

MaineCoonMiru

15.6.2015 13:43
MaineCoonMiru

XXX.XXX.33.19

Jaké jsou dle vás ty nej kapsičky ? :) díky za rady.

15.6.2015 13:52
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Myslíte podle složení, jakosti a obsahu masa, že ano?
Animonda vom feinsten Select, Schesir, Brit care, Cosma thai/original, minikonzervičky ShinyCat.

MaineCoonMiru

15.6.2015 14:07
MaineCoonMiru

XXX.XXX.33.19

joanne.s napsal(a):
Myslíte podle složení, jakosti a obsahu masa, že ano?
Animonda vom feinsten Select, Schesir, Brit care, Cosma thai/original, minikonzervičky ShinyCat.

Super děkuju vám. Brit Care už mám v tašce...

15.6.2015 14:10
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Rádo se stalosmajlík
ovšem otázka je, které bude vaše kočka ochotna sežrat. Mně žere rusanda jen některé značky a příchutě, z těchto kvalitních.
Přitom Gourmetky a Felixy žrala všechny, asi jsou dobře ochucené..

MaineCoonMiru

15.6.2015 14:26
MaineCoonMiru

XXX.XXX.33.19

joanne.s napsal(a):
Rádo se stalosmajlík
ovšem otázka je, které bude vaše kočka ochotna sežrat. Mně žere rusanda jen některé značky a příchutě, z těchto kvalitních.
Přitom Gourmetky a Felixy žrala všechny, asi jsou dobře ochucené..

Ono se to neliší od lidí, kolikrát si dám taky raději cheeseburger z McDonalda než salát. :/
Každopádně jsem sama zvědavá co tomu dá, protože můj kocour nežere nic :D Jestli tu kapsičku alespoň ochutná, pujdu slavit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.6.2015 06:25

Taky se přidám: i Sheba, ale jen filety (u nás k mání nejsou, dají se objednat ze Zoohit), Animonda carny ocean, Porta 21 a Apllaws, taktéž Zoohit...

''U nás momentálně vedou Brit care, ale jen tuňák + zelenina, krůta a losos".

16.6.2015 06:37
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Blazice: Souhlas s vašimi tipy. Akorát mi připadá, že ty vaše jsou ještě o kus dražší než Brit care /19-20 Kč/, Shiny Cat /15/, Animonda feinsten Select /19/ a Cosma /15,40/.

16.6.2015 10:54

Joanne.s: to máte pravdu :-/ Ale jak ten náš "nezbeda" trpěl nechutenstvím, tak jsem vyzkoušela kde co... Zachutnaly Brit care, takže jede na těch.

MaineCoonMiru

16.6.2015 12:53
MaineCoonMiru

XXX.XXX.33.19

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Joanne.s: to máte pravdu :-/ Ale jak ten náš "nezbeda" trpěl nechutenstvím, tak jsem vyzkoušela kde co... Zachutnaly Brit care, takže jede na těch.

Já jsem vážně šťastná, ráno jsem se probudila půlka kapsičky byla pryč, takže mám moc radost... Podala jsem Brit care.. :) děkuju za tipy

Přidejte reakci

Přidat smajlík