MaineCoonMiru
XXX.XXX.33.19
Jaké jsou dle vás ty nej kapsičky ? :) díky za rady.
MaineCoonMiru
XXX.XXX.33.19
joanne.s
napsal(a):
Myslíte podle složení, jakosti a obsahu masa, že ano?
Animonda vom feinsten Select, Schesir, Brit care, Cosma thai/original, minikonzervičky ShinyCat.
Super děkuju vám. Brit Care už mám v tašce...
MaineCoonMiru
XXX.XXX.33.19
joanne.s
napsal(a):
Rádo se stalo![]()
ovšem otázka je, které bude vaše kočka ochotna sežrat. Mně žere rusanda jen některé značky a příchutě, z těchto kvalitních.
Přitom Gourmetky a Felixy žrala všechny, asi jsou dobře ochucené..
Ono se to neliší od lidí, kolikrát si dám taky raději cheeseburger z McDonalda než salát. :/
Každopádně jsem sama zvědavá co tomu dá, protože můj kocour nežere nic :D Jestli tu kapsičku alespoň ochutná, pujdu slavit.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Taky se přidám: i Sheba, ale jen filety (u nás k mání nejsou, dají se objednat ze Zoohit), Animonda carny ocean, Porta 21 a Apllaws, taktéž Zoohit...
''U nás momentálně vedou Brit care, ale jen tuňák + zelenina, krůta a losos".
Joanne.s: to máte pravdu :-/ Ale jak ten náš "nezbeda" trpěl nechutenstvím, tak jsem vyzkoušela kde co... Zachutnaly Brit care, takže jede na těch.
MaineCoonMiru
XXX.XXX.33.19
napsal(a):
Joanne.s: to máte pravdu :-/ Ale jak ten náš "nezbeda" trpěl nechutenstvím, tak jsem vyzkoušela kde co... Zachutnaly Brit care, takže jede na těch.
Já jsem vážně šťastná, ráno jsem se probudila půlka kapsičky byla pryč, takže mám moc radost... Podala jsem Brit care.. :) děkuju za tipy