Pískle a zrzek
XXX.XXX.146.125
Prosím má cenu ještě hledat takto malé kotě? Koťátka máme cca týden přes den venku v kůlně. Odtud ještě v podstatě téměř nevycházeli, jen někdy jsem je zahlédla před kůlnou. Čas od času kočka jedno kotě donesla k domku před naše dveře a s ostatními si zůstala veku. Někdy začala snášet všechny. Nicméně včera jsem jim šla o půl 8 dát najíst kapsičku, to tam byli všichni. A po 21h, když jsme šli pro ně domů, nám tam chyběl zrzek. Toto koťátko si zrovna vybrali naše děti a chtěli jsme si ho nechat, byl to mazel a ostatní máme již zamluvená.
Nejhorší na tom je, že kočka ho ani nehledá. Včera jsme s manželem prohledávali zahradu s baterkami a obcházeli blok domků několikrát a nic. Kočka chodila s námi jak pes, ale nemňoukala. Kočku jsme přes noc nechali venku, kdyby náááhodou slyšela kotě mňoukat, ale kotě se neobjevilo. Blbý je, že koťátko ještě samo nezačalo žrát, ostatní už baští. Si s manželem říkame, jestli ona ho nepřitáhla k nám na schody a neuteklo za branku a tam si ho třeba někdo nevzal, když šel okolo. Byl to krásný zrzek...Ale ta náááhoda...Že by ho odtáhla někam jinam si nemyslíme. Pokaždé táhla jiné kotě a to vždy směr domů asi do bezpečí.
Jsem z toho moc smutná, byl to náš mazlík. Děti to ještě ani nevědí...
Vylepíme na branku asi plakát s fotkou kotěte, jestli ho někdo nenašel v okolí. Poradíte ještě něco jak hledat či nějaké jiné tipy? Stalo se to včera večer.
Pískle a zrzek
XXX.XXX.146.125
Jenže ona pokaždé přinesla jiné kotě, ne vždy to stejné. Takže si nemyslím, že by to bylo nějak cílené. Kolikrát jsem z ní měla spíše ten pocit, že nám nějaké nosí, aby jich měla méně na starosti. Koťátka teprve začínala sama jíst, ty zbylá jedí tak 3 dny a zrzek nepatřil mezi ty nejmenší.
O koťátka jsme se starali. Nepatříme mezi lidi, kterým je jedno jak koťátka dopadnou a jestli jich je o jedno méně či více, tak je to přeci jedno. Proto bych sem ten dotaz asi nedávala. Nemůžeme je neustále hlídat a i tak si myslím, že jsme se jim věnovali hodně. Mazlili se s nimi, dlouhou dobu jsme je měli doma a na noc co byli venku brali vždy domů.
Jen jsem prosila, zda má někdo nějakou radu jak hledat či co by mohlo pomoci při hledání.
Podle mě buď už opravdu nežije (mňoukalo by, sami jsme to zažili, když koťátka matka opustila, mňoukaly, proto bylo pro nás snadné je najít) a nebo si ho někdo vzal. Kéž by se stal zázrak a dostalo se k vám zpět. Vylepit plakáty a ptát se sousedů, popř. zavolat na městský úřad a ohlásit ztrátu. Nepíšete, v jaké lokalitě žijete (jestli bydlíte někde ve městě nebo na vesnici). Když už nic, tak aspoň nepřestávejte hledat, možná ho najdete bohužel zakousnuté, ale aspoň budete mít jistotu, bohužel.
Pískle a zrzek
XXX.XXX.146.125
Budeme doufat... To že se zdržuje někde poblíž je asi málo pravděpodobné. Hledali jsme ho pomalu až do půlnoci a že večer je ticho oproti dennímu šumu. Slyšet nic nebylo . Jedině, že by ho někdo odnesl z ulice. Páč od dveří stačí sejít schody, což umějí, udělat pár krůčků a jsou za brankou na ulici. Spíš mě zaráží, že by se kotě vydávalo někam do neznáma. Z dřevníku pomalu ještě ani nevylézali, jen před a na chvilinku, spíš jen vykukovali a zkoumali co tam venku asi je. Nikde jsme nenašli nic po boji apd. Ale s koťátkem se už pomalu loučím, i když naděje umírá poslední.
Žijeme v malém městečku (spíš jako větší vesnice). Jedním směrem je vzadu na konci ulice řeka a druhým bohužel hlavní silnice . Jsme tak ve středu a na oba směry jsou domky, klasická ulice. Ale nechce se mi věřit, že by se kotě vydalo samo až tam, jedině by ho něco vyplašilo či se leklo a ztratilo se. Což je asi na druhou stranu hned, když venkovní okolí nezná . No už se mi chce zase
Pískle a zrzek
napsal(a):
Budeme doufat... To že se zdržuje někde poblíž je asi málo pravděpodobné. Hledali jsme ho pomalu až do půlnoci a že večer je ticho oproti dennímu šumu. Slyšet nic nebylo . Jedině, že by ho někdo odnesl z ulice. Páč od dveří stačí sejít schody, což umějí, udělat pár krůčků a jsou za brankou na ulici. Spíš mě zaráží, že by se kotě vydávalo někam do neznáma. Z dřevníku pomalu ještě ani nevylézali, jen před a na chvilinku, spíš jen vykukovali a zkoumali co tam venku asi je. Nikde jsme nenašli nic po boji apd. Ale s koťátkem se už pomalu loučím, i když naděje umírá poslední.
Žijeme v malém městečku (spíš jako větší vesnice). Jedním směrem je vzadu na konci ulice řeka a druhým bohužel hlavní silnice . Jsme tak ve středu a na oba směry jsou domky, klasická ulice. Ale nechce se mi věřit, že by se kotě vydalo samo až tam, jedině by ho něco vyplašilo či se leklo a ztratilo se. Což je asi na druhou stranu hned, když venkovní okolí nezná . No už se mi chce zase
Dobrý den! Čtu až teď Vaše příspěvky. Můžu se zeptat, jak jste dopadli? Jinak to nošení koťat páníčkům není dle mě nic výjimečného. Naše dávná kočka (toulavka, kterou jsme na chalupě krmili) nám je také nosila na práh... Co bylo hrozné, tak jednou ráno jsem našla na prahu asi 5koťat - všechna mrtvá, a všechna nádherně zbarvená a velká. Myslím si, že zmrzli, kočka péči z nějakého důvodu chtěla přenechat nám. Už si to přesně nepamatuji, je to už hodně dávno...