Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

petuleL.

15.7.2015 11:57
petuleL.

XXX.XXX.173.196

Dobry den, mam problem. Mam 5letou kocicku, kastrovana. Bydli u me pul roku, vse bylo v pohode, akorat porad mnouka... Nekdy ma ze nic, ale to byva malokdy...prevazne kdyz ji chovam je klid, jinak porad za nami chodi vsude a tu pusu nezavre A jeste ke vsemu, je to tak mesic co nam zacla curat na rohozku prede dvermi.. Naucily jsme ji chodit na terasu, a kdyz je zavreno udela to.. Muze to byt na truc? Ale rohozky jsou pryc a stejne to udela na koberec.. Jinak na wc chodi normalne. Zkousela jsem pripravek ktery odpudi kocky, ale je odolna smajlík poradte prosim smajlík

15.7.2015 19:13
fikovnice

XXX.XXX.99.69

petuleL. napsal(a):
Dobry den, mam problem. Mam 5letou kocicku, kastrovana. Bydli u me pul roku, vse bylo v pohode, akorat porad mnouka... Nekdy ma ze nic, ale to byva malokdy...prevazne kdyz ji chovam je klid, jinak porad za nami chodi vsude a tu pusu nezavre A jeste ke vsemu, je to tak mesic co nam zacla curat na rohozku prede dvermi.. Naucily jsme ji chodit na terasu, a kdyz je zavreno udela to.. Muze to byt na truc? Ale rohozky jsou pryc a stejne to udela na koberec.. Jinak na wc chodi normalne. Zkousela jsem pripravek ktery odpudi kocky, ale je odolna smajlík poradte prosim smajlík

Tyto dotazy se zde opakují stále a stále. Přesný důvod Vám asi na dálku nikdo neurčí, ale fakt to chce pohledat vlákna s touto tématikou, některá Vám vyhledala "Joanne", ale je jich tady stopro víc. Já např. relativně dlouho řešila kadění útulkového kocoura pod postel a také se to pokoušela řešit zde přes iFAUNU.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.7.2015 06:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

Víte, pokud se kočička naučila chodit na terasu, teď vysedává přede dveřmi, protože chce jít ven a ještě se tam i vyčůrá, není to schválnost. Ale je to prostě tak, že vysedáváním vám dává jasně najevo co chce. Když vidí, že nereagujete, tak se prostě ještě vyčůrá a znamená to, "jako by napsala vzkaz" chci ven! Kočky nechápou, že zrovna když něco chtějí, tak to nemusí dostat. Ale to víte
Zkuste si pořídit knížku Kočka detektiv - je tam i řešení podobného problému, jaký máte Vy. Dali dočasně před dveře kovou mřížku - rohožku, ale byly u toho ještě i jiné "finty", už si nepamatuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík