Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2015 11:53
saty

XXX.XXX.10.1

Zdravím děvčata,
Měla jsem v práci zákaznici která vybírala konzervičky pro mladou (půl roku) pro kočku většinu těch kvalitních odmítla z důvodu vysokého obsahu proteinu. cituji " Nedáváme nic co má protein nad 10%"
Byla silně nepříjemná a důvod jsem z ní nevylámala
Napadá vás nějaký důvod? Jsem z toho docela rozladěná

19.7.2015 11:55
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

Veganka ?

19.7.2015 12:08
saty

XXX.XXX.10.1

rapotacka11 napsal(a):
Veganka ?

Na tyto divnosti jako vegetarianské granule pro psa už jsem si zvykla ale spíš jsem přemýšlela zda tohle nemůže mít i nějaký zdravotní důvod kromě ujeté paničky.
Nějak nechápu co má proti konzervě co má ve složení "tuňák, kuře, zeleninové želé" a nic víc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.7.2015 12:27

Hmm... Krmivo se sníženým obsahem bílkovin se využívá u onemocnění ledvin. Ale to naordinuje veterinář.

19.7.2015 13:19
saty

XXX.XXX.10.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Hmm... Krmivo se sníženým obsahem bílkovin se využívá u onemocnění ledvin. Ale to naordinuje veterinář.

Kdyby to byli ledviny asi by si dáma hlídala i sůl a to jí vůbec nezajímalo i přes upozornění

19.7.2015 13:29

saty napsal(a):
Kdyby to byli ledviny asi by si dáma hlídala i sůl a to jí vůbec nezajímalo i přes upozornění

To rozhodně... Zvláštní přání. Docela mě zajímá, zda někdo přijde ještě s nějakým jiným vysvětlením

milan78

19.7.2015 14:00
milan78

XXX.XXX.227.76

Nebo zakaznice byla prostě jen kráva a chtěla byt důležitá, protože si třeba něco někde přečetla a nebo něco slyšela.Takových je!

19.7.2015 17:11
joanne.s

XXX.XXX.50.224

Podle mě četla o onemocnění ledvin, a vzala si z toho zcela špatný závěr. Ze nasadí svému masožravci preventivně nízkoproteinovou dietu

p.s. měla jste jí prodat gourmet gold, ty to často splńují, teď jsem se dívala..

19.7.2015 17:11
joanne.s

XXX.XXX.50.224

rapotacka11 napsal(a):
Veganka ?

taky možnost

19.7.2015 18:18
saty

XXX.XXX.10.1

joanne.s napsal(a):
Podle mě četla o onemocnění ledvin, a vzala si z toho zcela špatný závěr. Ze nasadí svému masožravci preventivně nízkoproteinovou dietu

p.s. měla jste jí prodat gourmet gold, ty to často splńují, teď jsem se dívala..

Nn vzala si miamour, na kuřecí shiny cat :-D k tomu jednu privatní značku

19.7.2015 18:19
saty

XXX.XXX.10.1

milan78 napsal(a):
Nebo zakaznice byla prostě jen kráva a chtěla byt důležitá, protože si třeba něco někde přečetla a nebo něco slyšela.Takových je!

Jsem o tom téměř přesvědčena :-D.

21.7.2015 01:26
fikovnice

XXX.XXX.240.1

saty napsal(a):
Jsem o tom téměř přesvědčena :-D.

No tak také to mohla být kráva a mít kocoura s onemocněním ledvin...
Ne, teď si jen dělám srandu. Ale ledviny mě napadly naprosto ihned - a ono třeba u selhání ledvin (CRI) je opravdu důležitější nízkoproteinová dieta než nesolená. Ale zase předpokládám, že tady ta opravdu ledvinová nízkoproteinová krmiva lze sehnat jen u veta a nikoli ve zveráči, ne?

21.7.2015 01:27
fikovnice

XXX.XXX.240.1

joanne.s napsal(a):

"p.s. měla jste jí prodat gourmet gold, ty to často splńují, teď jsem se dívala.."

21.7.2015 07:36
joanne.s

XXX.XXX.41.2

fikovnice napsal(a):
No tak také to mohla být kráva a mít kocoura s onemocněním ledvin...
Ne, teď si jen dělám srandu. Ale ledviny mě napadly naprosto ihned - a ono třeba u selhání ledvin (CRI) je opravdu důležitější nízkoproteinová dieta než nesolená. Ale zase předpokládám, že tady ta opravdu ledvinová nízkoproteinová krmiva lze sehnat jen u veta a nikoli ve zveráči, ne?

Šetřící ledvinové diety jsem viděla normálně v e-shopech, i na zoohitu.
ovšem kapsičku do desti procent proteinů najdete klidně mezi obyčejnými.

21.7.2015 10:46
saty

XXX.XXX.209.44

Diety jsou k sehnání na ne tedy z se jim pod to podepíše veterinář v běžném obchode se shání spatne.

21.7.2015 17:01
fikovnice

XXX.XXX.240.1

joanne.s napsal(a):
Zde jsou k sehnání:

http://www.zoohit.cz/shop/kocky/konzervy/hills_dieta
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/konzervy/beaphar_specialni_dieta
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/konzervy/kattovit_specialni_dieta
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/konzervy/integra_specialni_dieta.

Aha, díky za upřesnění. Já asi měla na mysli takové ty opravdu vyloženě speciální dietní vet krmiva jako jsme měli my - např. ten Specific.

21.7.2015 17:41
joanne.s

XXX.XXX.45.245

Tohle nejsou speciální dietní veterinářská krmiva?
myslela jsem, že ano..?

21.7.2015 19:45
saty

XXX.XXX.209.44

Veterinární diety seženete na internetu běžně, stačí když provozovatel sežene nějakého veterináře co se mu pod to podepíše, v kamenném obchodě jsou tyto podmínky mnohem složitější.

21.7.2015 23:40
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Aha, děkuji "Joanne" a "Saty" za upřesnění. Myslela jsem si, že se sice dají sehnat vet krmiva i jinde, ale s dietami a vlastně opravdu specifickým obsahem krmiv, že je to složitější. Jak píše "Saty" - že v kamenném obchodě to je složité, tak já myslela, že to není možné vůbec. No a ptž já jsem takový konzervativec a internetové nákupy jsem až donedávna neprovozovala, tak jsem nebyla v obraze .

Přidejte reakci

Přidat smajlík