Mezinárodní den koček

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2015 17:23
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Ahoj přátelé!
Právě jsem se na netu dočetla, že dnes 8.8. je mezinárodní den koček. Sice na nějaké mezinárodní dny typu MDŽ nejsem, ale asi udělám mým šelmám nějakou minioslavičku (rozuměj - připravím nějakou extramňamku) a až budu v civilizaci, pokusím se udělat něco i pro bezprizorní kočky. Víte někdo o útulku, který je opravdu normální, nemizí tam peníze jak v černé díře a o kočky opravdu pečují?

11.8.2015 07:21
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Já sleduji na FCB uničovské Depozitum Píšánek. Pravidelně zveřejňují spoustu fotek od nich, jakoby z rodinného prostředí, jsou tam i starší děti, líbí se mi to i proto moc. Jejich patronát má občanské sdružení podané ruce a nově i olomoucký útulek:
http://www.olomouckyutulek.cz/view.php?cisloclanku=2015072801.

11.8.2015 08:32
fikovnice

XXX.XXX.99.69

joanne.s napsal(a):
Já sleduji na FCB uničovské Depozitum Píšánek. Pravidelně zveřejňují spoustu fotek od nich, jakoby z rodinného prostředí, jsou tam i starší děti, líbí se mi to i proto moc. Jejich patronát má občanské sdružení podané ruce a nově i olomoucký útulek:
http://www.olomouckyutulek.cz/view.php?cisloclanku=2015072801.

Díky moc "Joanne". Teď možná trochu pozměním plány, včera jsem měla autonehodu - nezaviněnou - blbec za řídítky kola za mnou nedobrzdil, když jsem dávala přednost a vlítl mi do zadního skla a kufru. Děsná rána a děsný pohled do zrcátka jak je rozplesklý na zadním skle! Nic se mu nestalo - tvrdil to a odjel, ale mně trochu pocuchal auto. Nakonec jsem raději volala Policii - ze strachu o něj...

11.8.2015 12:10
saty

XXX.XXX.10.1

fikovnice napsal(a):
Díky moc "Joanne". Teď možná trochu pozměním plány, včera jsem měla autonehodu - nezaviněnou - blbec za řídítky kola za mnou nedobrzdil, když jsem dávala přednost a vlítl mi do zadního skla a kufru. Děsná rána a děsný pohled do zrcátka jak je rozplesklý na zadním skle! Nic se mu nestalo - tvrdil to a odjel, ale mně trochu pocuchal auto. Nakonec jsem raději volala Policii - ze strachu o něj...

Cyklomagoři! Já je na silnici tak nesnáším! Nerespektují semafory, nerespektují auta, jezdí jako hńupky!
V policií ve v pořádku? vaše chyba to nebyla. Pocuchané auto je nepříjemné ale pořád lepší než pocuchané zdraví.

11.8.2015 14:30
fikovnice

XXX.XXX.240.1

saty napsal(a):
Cyklomagoři! Já je na silnici tak nesnáším! Nerespektují semafory, nerespektují auta, jezdí jako hńupky!
V policií ve v pořádku? vaše chyba to nebyla. Pocuchané auto je nepříjemné ale pořád lepší než pocuchané zdraví.

No policajti se mě nakonec zeptali, zda to chci opravdu zaprotokolovat, že by to bylo papírování, že prý by také museli zjišťovat, jestli jsem opravdu musela prudce brzdit(!), i když pak řekli, že vina je jednoznačně na straně cyklisty. Nakonec - na to jaká to byla hrůza a šlupka to dopadlo ještě dobře...

11.8.2015 23:27
fikovnice

XXX.XXX.240.1

saty napsal(a):

Jinak moje známá jim říká cykloteroristi... A tam, kde se to stalo mně, chodí také hodně maminky s kočárky a s malými dětmi. Kdyby takto, jak to nabořil mně do kufru přistál do kočárku, tak by to dítě snad zabil!

11.8.2015 23:43
saty

XXX.XXX.209.151

fikovnice napsal(a):
Jinak moje známá jim říká cykloteroristi... A tam, kde se to stalo mně, chodí také hodně maminky s kočárky a s malými dětmi. Kdyby takto, jak to nabořil mně do kufru přistál do kočárku, tak by to dítě snad zabil!

Ano dost možná i zabil. Moje známa jim říka h.ovada namrzly. I kdyži maminky s kočárky jsou někdy na pěstí hlavně když přijdou k převodu pro chodce stoupnou si sami na kraj a kočárek už mají v silnici...

12.8.2015 00:22
fikovnice

XXX.XXX.240.1

saty napsal(a):
Ano dost možná i zabil. Moje známa jim říka h.ovada namrzly. I kdyži maminky s kočárky jsou někdy na pěstí hlavně když přijdou k převodu pro chodce stoupnou si sami na kraj a kočárek už mají v silnici...

Jj, máte pravdu!

Přidejte reakci

Přidat smajlík