Účinné přípravky proti blechám

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2015 19:30
IvanaKrupn

XXX.XXX.217.3

Mám osmitýdenní kotě, samozřejmě s blechami. Nic nepomáhá, zkoušeli jsme vše...Nemáte nějaký ověřený přípravek proti blechám?smajlík:D.

14.8.2015 22:07
lavacca

XXX.XXX.164.49

IvanaKrupn napsal(a):
Mám osmitýdenní kotě, samozřejmě s blechami. Nic nepomáhá, zkoušeli jsme vše...Nemáte nějaký ověřený přípravek proti blechám?smajlík:D.

Zkoušeli jsme vše - chtělo by to specifikovat, co jste vše použili?

Jinak za mě na takhle malé kotě ideál Stronghold (k dostání jen u veterináře).

A taky nezapomeňte na to, že až 95% blech žije v prostředí mimo kočku, takže vše vysát, co jde vyprat, ostatní vydezinfikovat. Viz několik nedávných diskuzí.

15.8.2015 10:53
IvanaKrupn

XXX.XXX.217.3

Díkysmajlík A funguj Stronghold také na dospělé kočky?

15.8.2015 12:17
lavacca

XXX.XXX.164.49

IvanaKrupn napsal(a):
Díkysmajlík A funguj Stronghold také na dospělé kočky?

Ano, dělá se spot on pro koťata (růžový) i pro dospělé kočky (modrý).

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2015 13:23

IvanaKrupn napsal(a):

Ano, vykašlete se na volně prodejné přípravy. Veterinární vyhrazené, k dostání u veta, fungují pořád dobře. Stronghold, Advocate, Comfortis.

15.8.2015 14:41
IvanaKrupn

XXX.XXX.217.3

Děkuji moc všem.

15.8.2015 22:05
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ano, vykašlete se na volně prodejné přípravy. Veterinární vyhrazené, k dostání u veta, fungují pořád dobře. Stronghold, Advocate, Comfortis.

"Bodlinko", prosím, co je pravdy na tom, že se snad od Strongholdu ustupuje? Slyšela jsem to, ale samozřejmě omyl vyloučit nemohu. Chystám se ošetřit své dva kocoury - teď proti vnějším parazitům - klíšťata, větší kocour má možná i blechy.

15.8.2015 22:46

fikovnice napsal(a):
"Bodlinko", prosím, co je pravdy na tom, že se snad od Strongholdu ustupuje? Slyšela jsem to, ale samozřejmě omyl vyloučit nemohu. Chystám se ošetřit své dva kocoury - teď proti vnějším parazitům - klíšťata, větší kocour má možná i blechy.

Ustupuje? No, snad se dají kromě něj nově použít i jiné účinné přípravky, takže se možná nepoužívá tak často jako dříve, ale není to proto, že by nefungoval, ale protože výběr toho, co funguje, je větší.

16.8.2015 01:03
fikovnice

XXX.XXX.240.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ustupuje? No, snad se dají kromě něj nově použít i jiné účinné přípravky, takže se možná nepoužívá tak často jako dříve, ale není to proto, že by nefungoval, ale protože výběr toho, co funguje, je větší.

Díky moc! Je-li tomu tak, nebudu se bát použít tedy klidně třeba i ten Stronghold.

Přidejte reakci

Přidat smajlík