Černé tečky kolem cecíků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Majcanka

18.8.2015 21:43
Majcanka

XXX.XXX.32.62

Dobry den, moje kocka ma kolem cecicku cerne tecky. Myslim ze to neni od blech, po dlohe dobe byla tyden venku a davala jsem ji pipetku proti blecham, navic jsem to zkousela cistit kyslickem a nepenilo to (coz by u blesich vykalu melo). Muze to byt jen zaspinene? Nedavno jsme davali pryc kotatka. Zda se ze se i loupe kuzicka na cecickach. Poradte mi prosim. Predem dekuji za odpovedi.

18.8.2015 22:10
lavacca

XXX.XXX.164.49

Majcanka napsal(a):
Dobry den, moje kocka ma kolem cecicku cerne tecky. Myslim ze to neni od blech, po dlohe dobe byla tyden venku a davala jsem ji pipetku proti blecham, navic jsem to zkousela cistit kyslickem a nepenilo to (coz by u blesich vykalu melo). Muze to byt jen zaspinene? Nedavno jsme davali pryc kotatka. Zda se ze se i loupe kuzicka na cecickach. Poradte mi prosim. Predem dekuji za odpovedi.

Je to běžný jev u koček, jež jsou před, v průběhu či na konci odchovu koťat. Normálně se jí to odloupe (popř. to můžete odrolit jemně prsty vy) a bude od toho klid.

Majcanka

18.8.2015 22:48
Majcanka

XXX.XXX.32.62

Dekuji moc, popravde se mi dost ulevilo protoze bych velmi nerada neco u sve berusky zanedbala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík