Napadání přítelkyně kočkou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

šáňa

1.9.2015 12:29
šáňa

XXX.XXX.44.252

Dobrý den chtěl bych se zeptat bydlím u přítelkyně která má doma britku cca 1,5 roku starou. Zhruba po měsíci začala kočka přítelkyni napadat skrabat kousat ale pouze když nejsem doma nebo nejsem v.místnosti čím by to mohlo být třeba mnou ze se nějak změnilo její postavení v domácnosti?

Něžný

1.9.2015 12:58
Něžný

XXX.XXX.202.36

Nepřepeřuje náhodou?

šáňa

1.9.2015 14:25
šáňa

XXX.XXX.44.252

? Nechápu.

1.9.2015 14:52
michalcod

XXX.XXX.9.129

Já jo, vybral jste špatnou kategorii na Vaše téma...

1.9.2015 14:53
pan.

XXX.XXX.30.234

Jsi na exotickém ptactvu, dotaz polož na jiných stránkách

1.9.2015 21:32
lavacca

XXX.XXX.164.49

šáňa napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se zeptat bydlím u přítelkyně která má doma britku cca 1,5 roku starou. Zhruba po měsíci začala kočka přítelkyni napadat skrabat kousat ale pouze když nejsem doma nebo nejsem v.místnosti čím by to mohlo být třeba mnou ze se nějak změnilo její postavení v domácnosti?

A jak se jinak kočka chová? Vás přijala jak? A je kastrovaná? Může to být více věcí... může to klidně souviset s tím, že najednou majitelku bere jako konkurenci v postavení vůči vám... kdoví, do hlavinky ji nikdo nevidí.

2.9.2015 10:10
Janaaa

XXX.XXX.255.138

To je divný..kočka jen tak bez důvodu sama neútočí...Neudělala jí něco?Kočka si moooc dobře pamatuje, když jí někdo ublíží...

2.9.2015 10:22
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Nedávno jsem četla v knize Kočka detektiv případ, kdy kočka útočila na paní domácí zdánlivě bez příčiny. A nakonec se ukázalo, že si jí paní všimala až moc, dotírala, pořád na ni mluvila, přibližovala se k ní, nevyžádaně na ni sahala. Ostatním členům rodiny /kteří ji v podstatě ignorovali/ dávala normálně pokoj.

šáňa

2.9.2015 12:23
šáňa

XXX.XXX.44.252

Ke mě přijde úplně v pohodě prituli se přivítá přítelkyni taky nenechá se dlouho hladit ale... Občas kočka sedí na zemi a zničeho nic po ní skočí a začne ji kousat nebo vystartuje z pod postele a kousne ji do nohy na noc ji už musíme zavírat aby se nedostala do ložnice v noci třeba vystartuje a jsme poškrábání oba přitom má svůj klid své vysoké škrabadlo a nikdo ji neublizuje.

2.9.2015 12:35
Kočičí svět

XXX.XXX.32.138

šáňa napsal(a):
Ke mě přijde úplně v pohodě prituli se přivítá přítelkyni taky nenechá se dlouho hladit ale... Občas kočka sedí na zemi a zničeho nic po ní skočí a začne ji kousat nebo vystartuje z pod postele a kousne ji do nohy na noc ji už musíme zavírat aby se nedostala do ložnice v noci třeba vystartuje a jsme poškrábání oba přitom má svůj klid své vysoké škrabadlo a nikdo ji neublizuje.

Je zřejmé, že vaše přítelkyně je pro kočku nepřítel. když ji kousne, uteče se někam schovat? nebo chce útočit dál? Protože pokud by se kočka utíkala schovat, mohlo by to znamenat, že vyzývá vaši přítelkyni ke hře, jen neví, že ji to bolí. a chce aby ji vaše přítelkyně šla hledat. a potom by se třeba honily. naše kočka si za rohem mňoukne a chce aby ji šel někdo hledat a pak už začíná honička bytem

2.9.2015 12:45
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Nebyla kočka náhodou zvyklá spát v posteli společně s přítelkyní?

šáňa

2.9.2015 12:48
šáňa

XXX.XXX.44.252

Jo uteče se schovat a když si člověk sní hraje po chvíli si lehne a člověk sní už nepohne.

2.9.2015 14:27
Tina125

XXX.XXX.12.95

šáňa napsal(a):

Já to znám, mně to kočka dělala obdobně. Třeba ke mně ona sama přišla a z ničeho nic mě úplně hystericky začala sekat do nohy a fakt hodně. Docela slušně tekla krev. Nikdy jsem nepřišla na to, proč to dělala. Hrála jsem si s ní normálně ani jsem ji zbytečně neotrvovala a opravdu nikdy jsem jí neublížila. Přitom se za mnou sama hodně chodila mazlit. Vlastně se vždycky zdržovala v mojí blízkosti. Jen jí takhle někdy nepravidelně chytl takovej amok. Ona sama to z ničeho nic přestala dělat, bohužel až někdy cca v 7 letech. Dnes je jí 10 a už to vůbec nedělá.

šáňa

3.9.2015 21:26
šáňa

XXX.XXX.89.11

No tak to si počkáme

5.9.2015 23:43
fikovnice

XXX.XXX.240.1

lavacca napsal(a):
A jak se jinak kočka chová? Vás přijala jak? A je kastrovaná? Může to být více věcí... může to klidně souviset s tím, že najednou majitelku bere jako konkurenci v postavení vůči vám... kdoví, do hlavinky ji nikdo nevidí.

Já bych to tipovala i opačně - jako konkurenci může brát zadavatele, když on se k přítelkyni nastěhoval a slečna už zřejmě nemá na kočku tolik času jako dřív, a hlavně kočka už nemá slečnu jen sama pro sebe, může žárlit a být naštvaná, že si panička nasadila do bytu nového "vetřelce" .

6.9.2015 14:04
lavacca

XXX.XXX.164.49

fikovnice napsal(a):
Já bych to tipovala i opačně - jako konkurenci může brát zadavatele, když on se k přítelkyni nastěhoval a slečna už zřejmě nemá na kočku tolik času jako dřív, a hlavně kočka už nemá slečnu jen sama pro sebe, může žárlit a být naštvaná, že si panička nasadila do bytu nového "vetřelce" .

Ano, proto jsem i psala, jak pána kočka přijala. Ono opravdu může jít o to, že se jí najednou panička věnuje méně a kočka tím trpí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík