Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.9.2015 15:32
johnt

XXX.XXX.71.82

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, co vám u koček spolehlivě zabírá na blechy? Přijala jsem vyhozené kotě plné blech, je u nás třetím měsícem, ale nemohu jej ani za nic zbavit blech. Kotě je za tu dobu 3x odčervené a 7x odblešené už různými preparáty-poslední byl fronlain. Horší je, že nám blechy rozneslo po dalších 10 koček. Od vetů vím, že už od loňského roku je s blechama problém a letos se s tím setkáváme i my. Nikdy problém nebyl, ale letos je to mazec. Mám objednané tablety (název nevím) a hromadně hodlám ještě odblešit tabletama. Byt jsem preventivně dezinfikovala, protože kočky jsou sice venkovní, ale některým se podaří zabrousit i k nám domů.
Máte něco osvědčenoho, co vám zabralo? Za každou radu děkuji.

1.9.2015 16:51
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Ahoj já pořídila tenhle obojek http://www.spokojenypes.cz/antiparazitni-obojky-kocky/obojek-antiparazitni-beaphar-diaz-35-cm?id=26164 a spokojenost, žádné klíště ani blecha, mám venkovního kocoura .No Frontline prý teď moc nefunguje ani u psů ani koček co tak poslední dobou slyším.Jednou když byl kocour zablešený tak sem ho vykoupala v šampónu Dibaq pro kočky a též sem byla spokojená.

1.9.2015 17:01
johnt

XXX.XXX.71.82

kobylatko napsal(a):
Ahoj já pořídila tenhle obojek http://www.spokojenypes.cz/antiparazitni-obojky-kocky/obojek-antiparazitni-beaphar-diaz-35-cm?id=26164 a spokojenost, žádné klíště ani blecha, mám venkovního kocoura .No Frontline prý teď moc nefunguje ani u psů ani koček co tak poslední dobou slyším.Jednou když byl kocour zablešený tak sem ho vykoupala v šampónu Dibaq pro kočky a též sem byla spokojená.

A zničí to i vajíčka? Jinak děkuji, to už mám druhý názor na obojek...jenom mám strach aby se mi na něm kočka někde neoběsila-přeci jenom, šmejdí všude kde se dá a rajon mají veliký...

klapik

1.9.2015 17:19
klapik

XXX.XXX.238.202

Také řeším problém s blechami. Už jenom proto, že má kočka alergii tak vždy poznám, že je nějaká poblíž. Jediné po čem se vždy zlepší jsou tablety comfortis. Žádné pipety apod mi nezabírali vyzkoušeli jsme asi 5 druhy včetně strongholdu. Také ještě používám obojek foresto ale vždy ho musím po nějaké době sundat protože se vždy škrábe jak se ho chce zbavit a rozšrábe se až moc, tak vždy počkám až se jí to úplně zahojí a znovu nasadím. Také koupel vždy pomůže na začátek, nebo aspoň se po ní lépe hojí příznaky alergie, používám šampón bea rival nebo arpalit neo (ten mi přijde možná lepší).

1.9.2015 17:30
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Já v Dibaqu koupu i psa a pohoda, ten zničí i zárodky bo po vykoupání a vyčesání sem už žádný blechy nenašla.Asi bych kotě vykoupala a pak nasadila obojek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík