Panči
XXX.XXX.133.202
Dobrý den, náš dvouletý kocour chodí normálně na toaletu, ale mimo ni čůrá synovy do postele, na zapomenutý hadr na podlaze, oblečení i dveře.Je kastrovaný, prosím poraďte, doposud to nikdy neudělal. Předem díky za odpovědi.
Panči
XXX.XXX.133.137
Kocour je zdravý, veterinář říkal, že i kastráti někdy značkují?
Panči
XXX.XXX.229.70
No nějak nic moc, koukal do tlami prohmatával a ptal se mě na změny v chování, krmení a pod. Na nemoc ledvin podezření nemá proto nedělal žádné testy. Mohl by to být jistý projev dominance?
Hanulik
XXX.XXX.45.126
Ja mam stejný problém jedna veterinařka mi řekla ze je zdraví dneska jsem sla k jine dělala testy na moč a ma zánět.
Panči
napsal(a):
No nějak nic moc, koukal do tlami prohmatával a ptal se mě na změny v chování, krmení a pod. Na nemoc ledvin podezření nemá proto nedělal žádné testy. Mohl by to být jistý projev dominance?
Jakmile kočka začne mí problémy s moč. ustrojím je jedním z prvních příznaků že začne chodit mimo záchudek proto je lepší i pro jistotu udělat testy.
z nějakých 70% pokud jinak čistotná kočka opouští záchudek je za tím zdravotní problém zbyvajících 30% je mísí nevychovanost, psychická porucha, msta a podobné věci.