Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ciba70

3.9.2015 20:10
ciba70

XXX.XXX.0.30

Zdravím, mám dotaz týkající se našeho 3letého kocoura.jako kotě se naučil na bedýnku, to však po jeho 2,5 letech přešlo a nyní chodí kam se mu chce.na stul.židli.na prádlo, jak ho zase naučit na bedýnku.a v poslední době mě začal utočit na oči, už se dvakrát stalo že mi prokousl víčka, co s ním.Diky za radu.

3.9.2015 21:18
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Je kastrovaný ?
Chodí ven ?
Děláte si legraci ?

3.9.2015 22:34
joanne.s

XXX.XXX.51.24

Doufám, že myslíte víčka od konzervy, nebo od bedýnky..

4.9.2015 15:29
macomb

XXX.XXX.200.22

Nemá zdravotní problém?
prosím?

4.9.2015 16:59
lavacca

XXX.XXX.164.49

ciba70 napsal(a):
Zdravím, mám dotaz týkající se našeho 3letého kocoura.jako kotě se naučil na bedýnku, to však po jeho 2,5 letech přešlo a nyní chodí kam se mu chce.na stul.židli.na prádlo, jak ho zase naučit na bedýnku.a v poslední době mě začal utočit na oči, už se dvakrát stalo že mi prokousl víčka, co s ním.Diky za radu.

Je kastrovaný? Nemá v moči krev? či když močí, nebolí ho to? Skoro mi to přijde jako problém s moč.cestami - kočku, jak to bolí, tak zkouší jiná místa než wc, protože si spojuje bolest s použitím toalety.

Prvotní tak je dojít k veterináři, ať mu vyšetří moč. Pokud to bude ok, pak hledat příčinu jinde. Pokud není kastrovaný, můžou na něj tlačit hormony. Pokud už je, neměnilo se u vás doma něco, co by mu mohlo vadit? (přestavba nábytku, stěhování, apod. ?).

5.9.2015 20:27
fikovnice

XXX.XXX.240.1

ciba70 napsal(a):

Jaká víčka? Vy teď chodíte s děravými očními víčky? Lepší specifikace problému by nebyla?

Přidejte reakci

Přidat smajlík