milan78
XXX.XXX.17.197
Dneska mel náš pětiměsíční kocourek poluce.Už jste se s tím někdo setkal? Myslíte, ze teď začne značkovat ? Ještě se mi ho nechce nechat kastrovat.
milan78
XXX.XXX.17.197
Taky bych chtěl vydržet az do roka, nebo aspoň 10 měsíců. Zatím žádné sexuální projevy nemá az na dnešní samovolny vyron semene. No ale jestli začne smrdět, tak jdou kulky pryč.
milan78
napsal(a):
Taky bych chtěl vydržet az do roka, nebo aspoň 10 měsíců. Zatím žádné sexuální projevy nemá az na dnešní samovolny vyron semene. No ale jestli začne smrdět, tak jdou kulky pryč.
Myslíte, že šlo fakt o poluci? Neucvrkl si třeba? Nevím, zda vůbec kocouři takovéto pohlavní chování produkují...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Musím jít konečně na oční. Četla jsem poklice
milan78
XXX.XXX.17.197
fikovnice
napsal(a):
Myslíte, že šlo fakt o poluci? Neucvrkl si třeba? Nevím, zda vůbec kocouři takovéto pohlavní chování produkují...
Ne ne, bylo to fakt sperma. Všimli jsme si, ze asi dva dny naspatek, mel ve spánku stopořenej pindík a včera taky. A pak odpoledne najednou malá nehoda .Taky jsem se s tím u žádného zvířete ještě nesetkal.No, asi nějakej erotickej sen
Hezky u kocoura jsem se s tím teda ještě nesetkala ani u dospelého na druhou stranu asi taky nemusím zažít všechno stačilo mi to u papouška.
Osobně jsem kastrovala v necelých 7 měsících když začal smrdět kocouřinou a začal zkoušet značkovat... osobně bych počkala do toho smradového signálu... Vím že v americe jsou studie co se týče ranných kastrací prováděných mezi 3-5 měsícem a prý to žadné zdravotní riziko neskrývá ale i tak jsem zastánce čím déle to jde vydržet tím lépe.