Rychlá pomoc, vykastrovaný kocour

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hanulik

19.9.2015 05:22
Hanulik

XXX.XXX.24.1

Co se děje. Včera jsem nechala vykastrovat kocoura a dnešní noc byla šílená. Začal se mlátit s druhým kocourem se kterým do teď byli kamarádi na život a na smrt. Zadna provokace nebyla zaznamenana malej sedel v koutě přišel velkej na kterého prcek začal syčet a pak se porvali. Proč to dělají co se děje? Ja celou noc nespím a jsem vzhůru s vykastrovanym kocourem který porad mnauci ze chce k druhému. Dekuji za pomoc.

19.9.2015 06:29
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Kocour po zákroku - po narkóze měl být v klidu - oddělen od ostatních zvířat !
Není mu dobře, do rána ho neměl ten druhý rušit.
Druhá kočka, když vidí indisponované zvíře znejistí a napadá ho.
Zřejmě z něj cítí i vše, co souvisí - pachy léčiv a veteriny.

Hanulik

19.9.2015 08:27
Hanulik

XXX.XXX.24.1

Jo jenže kdyz přítel spal s malým v obýváku a ja s velkým v ložnici mňoukal a škrábal. Kdyz naopak tak zase. Tak jsem šla s velkým do obýváku rodičů tak po chvilce se mu to taky nelíbilo. Oni jsou oba na me nehorázně fixovaní a je těžké je rozdělit.

Hanulik

19.9.2015 08:28
Hanulik

XXX.XXX.24.1

Ale ted pres den se mazli a dělají jakoby nic.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.9.2015 08:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hanulik napsal(a):
Ale ted pres den se mazli a dělají jakoby nic.

Tak to by mělo být už dobré... Když byl náš velký po kastraci, malý také na něj syčel, ale měla jsem ho u sebe a hlídala ho. Odpoledne už byli zase kamarádi jako by se nic nestalo. Když to bylo naopak, tak velký malého "opečovával" smajlík

19.9.2015 22:19
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rapotacka11 napsal(a):
Kocour po zákroku - po narkóze měl být v klidu - oddělen od ostatních zvířat !
Není mu dobře, do rána ho neměl ten druhý rušit.
Druhá kočka, když vidí indisponované zvíře znejistí a napadá ho.
Zřejmě z něj cítí i vše, co souvisí - pachy léčiv a veteriny.

Toto je naprostá pravda, přidávám se se svým názorem, že toto byly opravdu důvody, pro "divné" chování kocourů. Jenže ono je divné jen pro nás lidi, ale ve světě koček je to jinak. Je zajímavostí, že se např. dělaly experimenty s LSD na zvířatech (mj. i na kočkách). Když dostal LSD jeden šimpanz ze šimpanzí smečky, celá "rodina" se dala do vřavy a bitek, protože nadopovaný opičák přestal akceptovat složitou hierarchii smečky a naboural tak její jemnou a přesto striktně danou strukturu a vztahy v ní. Domnívám se, že podobná věc mohla stát právě i za chováním dvou kocourů zadavatelky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík