Http://www.ifauna.cz/kocky/diskuse/detail/2944706/mainska-myvaly#a2945981
ovšem jsou i kočky nemazlivé, které jsou lenoši. To vám dopředu nikdo nezaručí. Mně osobně připadá vyšší pravděpodobnost, že budu mít kočku mazlicí, pokud koupím plemeno trochu aktivní. Sousedka má velmi lenošnou Britku, která mazlení nemá ráda.
Jasné s tím počítám, že povahu mi nikdo nezaručí....já to myslela spíš globálne....mate někdo zkušenost s touto sítí? http://www.zoohit.cz/shop/kocky/site_dvirka/site/342512.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Syn má mainecoone kocoura a mazel strašný. Když byl malý vlezl si za krk a nechával se tak nosit při jakékoliv činnosti. Teď už to nejde, protože je velký. Ale neustále loudí o pohlazení, při TV je přikurtovaný na klíně a nejoblíbenější pelech je postel. Ale je to jedinec od jedince.

Chtěla jsem zde vložit video "obyčejné" micinky - mazlíka mazlovitého Hmm... Nejde :-/.

Valoušek: nechejte ho v jedné místnosti, ať nemá pro začátek moc podnětů. Až se "zabydlí" tak ho můžete pouštět dále. Dejte mu tam toaletku, papání, vodu, hračky. Pokud zaleze, nechejte ho tak, a občas na něj tiše promluvte. Koťata jsou zvědavá, brzy vyleze a bude vše zkoumat To už potom poznáte, "co chce"