Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ashly-PR

28.9.2015 02:14
Ashly-PR

XXX.XXX.173.215

Mám dotaz ohledně mňoukajícího koťátka:

Máme doma 4 ročního kocoura,3 letou kočičku a před třemi týdny jsme si přibrali dvuměsíční kotě (kocoura). Kočky si na sebe rychle zvykly, hrají si, kotě občas spí s kočkami, občas s námi na křesle, je hodně mazlivé a zároveň ničí co se dá :-D normálně jí, ale hodně často mňouká a nevíme proč. Například se nají a jde pryč a za pochodu mňouká, nebo když ji hladíme tak vrní a přitom občas taky mňoukne, když si hraje taky si při tom mňouká. Dělá všechno co normální kotě, ale je nám divný to mňoukání. (ve společnosti je hodně, na záchod normálně chodí a chuť k jídlu má taky v pořádku). Nemáte někdo zkušenosti co by koťátko mohlo trápit? Děkuji za reakce.

28.9.2015 06:50
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

Může to být brebta
nebo třeba kotě venkovní bude se dožadovat ven
víc a víc.
Nebo...... nevím. Snad mu nic není.

28.9.2015 08:41
lusice

XXX.XXX.140.109

Mám stejnou čerstvou zkušenost. Mám doma čtvrtý den kotě, které je moc hodné. Ale vždy, když se sprchuji anebo jsme v kuchyni, tak začne mňoukat. Zní to žalostně. Jinak nemňouká. Ve sprše se snaží za mnou dostat, ale voda ho zastaví. Proč mňouká v kuchyni nevím.

29.9.2015 09:18
Janaaa

XXX.XXX.226.3

Tak to neznáte mého kocourasmajlíkZáleží také hodně na plemenu.Orientálky, siamáci, ti mňoukají stále.Já mám napůl siamáka a ten od mala mňouká pořád a mňouká rádsmajlíkNěkdy bych ho zabilasmajlíkOn když se rozjede, tak se jdu stejně podívat, jestli se mu něco nestalo a to už ho mám pět let.Je umňoukanej, na všechno má odpověďsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík