milan78
XXX.XXX.227.76
Dobry večer všem, dneska jsem koupil v Albertovi kočičí konzervu s názvem grand super premium.Výrobce je ČR - Jeseničan s.r.o. provoz Velka Jesenice. Složení:43%kureci maso,35% vepřové maso,20% hovězí maso.Vlhkost 66 %, Hruby protein 18%, Hruby tuk a oleje 10% Hruby popel 3%, Hruba vláknina 2%. Neobsahuje soju.Neobsahuje žádné chemické ani konzervační přísady. Obsahuje vysoký podíl vitaminu a aminokyselin v přírodní formě.Hmotnost konzervy 405 gramu a cena 41,90.Co si o tom myslíte?
milan78
XXX.XXX.227.76
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kdyby naši kocouři jedli paštiky, rozhodně bych tuto vyzkoušela
milan78
XXX.XXX.17.197
Tak jsme vyzkoušeli.No sežral to, ale ze by byl nějak nadsenej, to nee.Spis se na me díval, jakože co to je?Rozhodně mu to nechci dávat pořád. U nás je na prvním místě maso.Ale ze by to byla úplně hladká paštika jako třeba Majka, tak to ne. Spíš taková hrubozrnna, jako třeba lančmít.Vidlickou jsem to pomackal a byly tam i vetsi kousky masa.Spis me překvapilo, ze i u nás se vyrábí kvalitní krmivo pro kočky a za celkem rozumnou cenu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
U nás konzervy grand mají furt, jenom se mi zdá, že to byla svalovina, ne mletina (to byly junior?). Odezva různá.
Koupila jsem to.
Vypadá to jako "landšmíd" - nebo jak se tomu říkalo.
Dala jsem trošku kočce, šla k tomu, ale nic - nezájem.
Sežral to pes, ale jen z obavy, aby kočka neměla
něco lepšího. Dala jsem mu tedy do jeho misky,
ale už ho to nezajímalo...
Jako nějaká rezerva to může být doma.
milan78
XXX.XXX.17.197
joanne.s
napsal(a):
Jestli vám žere paštikovité, zkoušel jste Animondu Carny? Dá se koupit i levněji, složení také dobré.
My jsme konzervu nezkouseli ještě žádnou. Tuhle jsem vzal, ze jsem na ni narazil při nakupu v Albertu.Jinak u nás jenom maso a granulky.Tak jsem si říkal, ze pro zpestření.