Dobrý den,
ráda bych Vás požádala o radu - v krmivu pro kočky se absolutně neorientuji, a jelikož jsme útulkem, kam s kolegy pravidelně vozíme žrádlo pro psiska, byli požádáni o konzervy pro kočky, ráda bych si nechala od zdejších chovatelů poradit značku kvalitnějších konzerv.
Útulek preferovanou značku nemá, složení si na netu také dokážu zjistit, ale ráda bych nějaké ozkoušené (ač vím, že je to většinou případ od případu jiné).
Děkuji.
Brit care kupuji také. jsou to kousky filet v omáčce/šťávě, to kocourek raději než želé. U nás frčí teda víc ve verzi minikonzerviček, než kapsičky /což mi vyhovuje, kapsička od britu má tu nevýhodu, že se z ní maso špatně vyndává.
hlavně pozor na brit premium kapsičky, nebrat, složení špatné!
Rozdíl mezi Brit care a Brit premium znám už z psích granulek, takže tam si pozor určitě dám. :)
Docela mě překvapilo i množství příchutí, takže mickám z útulku uděláme takový výběr od každého něco. :)
Docela se mi líbí i cena 80g/20Kč, není nic šíleného. Můžu se ještě zeptat, kolik zhruba sežere průměrně kočka? V tomhle směru nemám vůbec představu.
Zatím to vypadá, že do útulku povezeme tak 60 konzerv, to by jim snad mohlo pár dní pokrýt. :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Naši indor kocouři (5,8 kg) mají denní dávku na jednoho 1 ks 80 g Brit care + cca 30 g grain free granulí. Ale množství se odvíjí i od aktivity a kvality krmení
mishule
napsal(a):
Dobrý den,
ráda bych Vás požádala o radu - v krmivu pro kočky se absolutně neorientuji, a jelikož jsme útulkem, kam s kolegy pravidelně vozíme žrádlo pro psiska, byli požádáni o konzervy pro kočky, ráda bych si nechala od zdejších chovatelů poradit značku kvalitnějších konzerv.
Útulek preferovanou značku nemá, složení si na netu také dokážu zjistit, ale ráda bych nějaké ozkoušené (ač vím, že je to většinou případ od případu jiné).
Děkuji.
A nemají případně možnost uskladnit maso? Je to nejpřirozenější a přitom byste za cenu konzerviček dodali mnohem více krmení (tj. pokryli by i více dní krmení). Už je k sehnání krmné maso v dobré kvalitě s cenou kolem 30-50, -/kg dle druhu.
Jinak já mám doma jako záchranu pro výpadek masa (např. zapomenu vyndat z mrazáku) konzervy Animonda Carny.
milan78

XXX.XXX.17.197
Nedávno jsem koupil v marketu konzervu značky Grand. Dobré složení,98% masa, Česká výroba Jeseničan s.r.o.Našemu kocourovi docela chutná, i když je zvykly na maso. Za 400 g konzervu 42 Kč.