Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bajle

15.10.2015 16:53
bajle

XXX.XXX.45.21

Dobrý den, může mi někdo pomoct? Máme kočku, je 6měsíců stará, tudíž ještě kotě, ale už má 2,70kg a dnes jsem našla štěnici, stopro je to ona. Čím stříkat? Vše, co mi kdo nabídl je pro kočky toxické. Z místnosti kde jsem tu potvoru našla, nejde kočička dát pryč a tudíž hrozí olizování srsti a to přinejmenším. Díky všem, co mi pomůžou. RYCHLE.

milan78

15.10.2015 17:35
milan78

XXX.XXX.227.76

Myslíte, ze výskyt štenic nějak souvisi s kočkou?

milan78

15.10.2015 17:41
milan78

XXX.XXX.227.76

Jinak na štenice jste sama krátká.Je třeba udělat dokonalou dezinsekci celého bytu odbornou firmou. Při výskytu štenic se doporučuje dezinsekce dokonce celého domu. Takže pokud bydite v bytovem domě, mela by byt provedena dezinsekce všech bytů i ostatních prostor v domě. Boj se štenicemi je běh na dlouhou trať a likvidace rozhodně neni levná záležitost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.10.2015 17:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

bajle napsal(a):
Dobrý den, může mi někdo pomoct? Máme kočku, je 6měsíců stará, tudíž ještě kotě, ale už má 2,70kg a dnes jsem našla štěnici, stopro je to ona. Čím stříkat? Vše, co mi kdo nabídl je pro kočky toxické. Z místnosti kde jsem tu potvoru našla, nejde kočička dát pryč a tudíž hrozí olizování srsti a to přinejmenším. Díky všem, co mi pomůžou. RYCHLE.

Pokud se skutečně jednalo o štěnice, musíte se obrátit na firmu zabývající se odhmyzováním. S kočkou tento problém nijak nesouvisí. A na štěnice volně prodejné stříkače nestačí.

bajle

15.10.2015 19:51
bajle

XXX.XXX.45.21

U mne ano, přeci jíi nechci bezhlavě otrávit.

milan78

15.10.2015 20:39
milan78

XXX.XXX.227.76

bajle napsal(a):
U mne ano, přeci jíi nechci bezhlavě otrávit.

Bodlinka to myslela tak, ze výskyt štěnic ve Vasem bytě nijak nesouvisí s kočkou.Následná likvidace bude provedena chemicky, takže vám nezbyde nic jiného, než kočku na potřebnou dobu někam přestěhovat. Zadejte si do Googlu Štenice lidská ( tež postelová) a tam se dočtete úplně všechno.

15.10.2015 21:29
rapotacka11

XXX.XXX.32.236

milan78 napsal(a):
Myslíte, ze výskyt štenic nějak souvisi s kočkou?

Ne.
S její váhou.
Má 2,70 kg.
(možná i věk v tom hraje roli)

milan78

15.10.2015 21:35
milan78

XXX.XXX.17.197

rapotacka11 napsal(a):
Ne.
S její váhou.
Má 2,70 kg.
(možná i věk v tom hraje roli)

Aha, tak já jsem zase nic nepochopil .Asi teda čim vyšší váha, tím víc štěnic? Taková přímá úměra?!

19.10.2015 02:10
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Tak tedy musím se k něčemu přiznat - před několika desetiletími na našem tehdejším psovi jsem zachytila parazita, kterého jsem následně hledala ve všech možných atlasech a pak identifikovala jako stopro štěnici. Pes bydlel u mých příbuzných, já si jej půjčovala. A toto byl JEDINÝ záchyt, nikdy víc jsem na něm, ale ani nikde u příbuzných na tohoto parazita už nenarazila... Ale určitě nechci zpochybňovat to, že zadavatelka by měla byt dezinsikovat. Jen - prostě jsem napsala tuto zvláštní dávnou zkušenost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík