Chování kocoura a koťátka

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Markéta35

16.10.2015 09:56
Markéta35

XXX.XXX.0.0

Hezký den, prosím o radu.Mám 3 letého briťáka a 3 měsíční britku, rozumí si, dovádí, malá ho učí hrát si apod.No a včera jsem si všimla, že si ji starší jakoby podá, přitáhne packou a jakoby jí vykousne pár chlupů, tak nevím, jestli to mělo být, aby si ji přitáhl, nebo to má jiný význam?Ať nemám plešouna smajlík

16.10.2015 12:03
ladd

XXX.XXX.34.41

Určitě to mělo být aby si ji přitáhl. Matka kočka si koťata také přidrží tlapkou, když je myje a jim se to nelíbí. Ovšem to vykusování nevím, třeba to bylo v rámci očisty. Uvidíte, zda se to bude opakovat a s jakými následky.
Je kocour kastrovaný?

19.10.2015 01:58
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Markéta35 napsal(a):
Hezký den, prosím o radu.Mám 3 letého briťáka a 3 měsíční britku, rozumí si, dovádí, malá ho učí hrát si apod.No a včera jsem si všimla, že si ji starší jakoby podá, přitáhne packou a jakoby jí vykousne pár chlupů, tak nevím, jestli to mělo být, aby si ji přitáhl, nebo to má jiný význam?Ať nemám plešouna smajlík

No tak toto dělal co vím kocour od stálé a zkušené přispěvatelky zde, která má nick "Saty". Psala o vykusování srsti - kocour vykusoval chlupy své sestře a matce, pomohla až kastrace. Třeba se k tomu "Saty" ještě vyjádří.

20.10.2015 00:37
saty

XXX.XXX.209.20

Tak já se vyjádřím :-D Tohle si naši pitomečci dělají to je fakt. Začala to Beluška maminka bylo to takové laskyplné gesto přitáhnout kousnou(někdy dost drsně) a olízat... takové to sereš mě ale mám tě ráda.
Fredie je pravda pitomeček a máme a ségře to začal dělat když začal pohlavně dospívat, Vykusoval jim srst zezadu na krku a na zádech prostě asi tam kde se zakusují kocouři při páření. Beluška jeho maminka mu vždy dala po tlamičce ale Pulnoc jeho černa sestřička trubka moje se nechala.
Aktuálně Fredie za 7 dní roční kocourek adoptoval dvě koťátka 6 týdnu. Tlapkou si je přitáhne umeje pokouše atd.¨
Za mě je důležité hlídat že je to v dobrém a neměla by potom zůstat žádná zranění, zatím jsem se s tím setkala jako s normálním chováním starší kočky ke kotěti.

20.10.2015 01:56
fikovnice

XXX.XXX.99.69

saty napsal(a):
Tak já se vyjádřím :-D Tohle si naši pitomečci dělají to je fakt. Začala to Beluška maminka bylo to takové laskyplné gesto přitáhnout kousnou(někdy dost drsně) a olízat... takové to sereš mě ale mám tě ráda.
Fredie je pravda pitomeček a máme a ségře to začal dělat když začal pohlavně dospívat, Vykusoval jim srst zezadu na krku a na zádech prostě asi tam kde se zakusují kocouři při páření. Beluška jeho maminka mu vždy dala po tlamičce ale Pulnoc jeho černa sestřička trubka moje se nechala.
Aktuálně Fredie za 7 dní roční kocourek adoptoval dvě koťátka 6 týdnu. Tlapkou si je přitáhne umeje pokouše atd.¨
Za mě je důležité hlídat že je to v dobrém a neměla by potom zůstat žádná zranění, zatím jsem se s tím setkala jako s normálním chováním starší kočky ke kotěti.

Markéta35

21.10.2015 10:28
Markéta35

XXX.XXX.0.0

Kocour je samozřejmě kastrovaný smajlík.Tak moc děkuji, dívat se na ty dva blázny jak si hrají je lepší než televize smajlík

21.10.2015 12:39
saty

XXX.XXX.134.217

Ano to tak je má těch blazinku Ted 5 a je to geniální televize.

Přidejte reakci

Přidat smajlík