Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kikuš

1.11.2015 13:35
Kikuš

XXX.XXX.106.113

Dobrý den,
mám malého kocourka, nejsem si moc jistá jak je starý, něco kolem 4 měsíců. Takové odrostlé kotě. Baštil všechno a úplně v pohodě, ale jen tak, z ničeho nic ráno, když mu dávám najíst, tak nic nechtěl, jen si k tomu čuchnul a odešel. Původně jsem si myslela, že je špatné maso, ale on vytrvale vše odmítá. Už je to třetí den a mám o něj velikou starost, protože je slabý a pořád spí.
Občas mu škubne v pravé pacce.
Jasně, musím zajít za veterinářem, ale nemá někdo šajna, co by to mohlo být? Nevím jak mu pomoct a hlavně nemám moc šancí se v neděli dostat k veterináři. Nemohl by mít třeba nějakou překážku v krku? Zkoušela jsem i jen obyčejné mléko a stejně si jen trochu lízl a zase nic...

Předem díky za radu...
Kikuš.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.11.2015 13:44

Kikuš napsal(a):
Dobrý den,
mám malého kocourka, nejsem si moc jistá jak je starý, něco kolem 4 měsíců. Takové odrostlé kotě. Baštil všechno a úplně v pohodě, ale jen tak, z ničeho nic ráno, když mu dávám najíst, tak nic nechtěl, jen si k tomu čuchnul a odešel. Původně jsem si myslela, že je špatné maso, ale on vytrvale vše odmítá. Už je to třetí den a mám o něj velikou starost, protože je slabý a pořád spí.
Občas mu škubne v pravé pacce.
Jasně, musím zajít za veterinářem, ale nemá někdo šajna, co by to mohlo být? Nevím jak mu pomoct a hlavně nemám moc šancí se v neděli dostat k veterináři. Nemohl by mít třeba nějakou překážku v krku? Zkoušela jsem i jen obyčejné mléko a stejně si jen trochu lízl a zase nic...

Předem díky za radu...
Kikuš.

Je nemocný.

Bližší informace vám může podat pouze veterinář po vyšetření zvířete.

1.11.2015 15:30

Pokud nepije, tak ho hlavně zavodněte stříkačkou. Přidejte do vody trochu glukopuru nebo i medu. Najděte si nějaký kontakt na veterinární kliniku a zavolejte tam, popište dopodrobna problém a oni to nějak vyhodnotí. Chodí ven, nemohl se někde přiotrávit?
Stalo se nám, že se vrátila kočička z odpolední výpravy a nic nechtěla jíst, večer už byla skleslá, druhý den jen vyspávala. Nejedla nic, takže jsme mazali na veterinu. Údajně mohla být něčím přiotrávená. Dostala nějakou injekci, dávali jsme podávali vodu s glukopurem, vodu s rozpuštěným černým uhlím a heřmánkový čaj. Druhý den byla ještě slabší, ale už něco snědla a třetí byla fit.

Kikuš

1.11.2015 18:50
Kikuš

XXX.XXX.106.113

Ven chodí a je schopen ozkoušet vše, takže je to možné :/
Už mám domluvenou zítra veterinu místo školy, nerada bych o něj přišla - je to úžasné stvoření... :)
Děkuji za radu, veterinář mi také radil ať hodně pije, tak nám držte palce :).

1.11.2015 20:40
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Kikuš napsal(a):
Ven chodí a je schopen ozkoušet vše, takže je to možné :/
Už mám domluvenou zítra veterinu místo školy, nerada bych o něj přišla - je to úžasné stvoření... :)
Děkuji za radu, veterinář mi také radil ať hodně pije, tak nám držte palce :).

Budeme. A Vy se pak ozvěte, co kocourkovi zjistili.

Kikuš

5.11.2015 18:00
Kikuš

XXX.XXX.106.113

Tak už je všechno v pořádku, teda až na to jeho aktuální tentokrát nadměrné baštění :D..
Kocourek dostal injekci a prášky, které ještě dnes dobírá. Opravdu jen něco špatného sbaštil.. Ale tak znáte histerické maminy :D (taky jsem se o něj šííííleně bála)...
Řeknu vám ale, ten byl pěkně uražený. Jak jsem si vůbec mohla dovolit ho vzít do tašky a převézt neznámo kam, tam ho píchli do zadku a pak opět v tašce domů :D ! To mě stálo hodně kapsiček než mi odpustil ;D.

6.11.2015 01:19
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Kikuš napsal(a):
Tak už je všechno v pořádku, teda až na to jeho aktuální tentokrát nadměrné baštění :D..
Kocourek dostal injekci a prášky, které ještě dnes dobírá. Opravdu jen něco špatného sbaštil.. Ale tak znáte histerické maminy :D (taky jsem se o něj šííííleně bála)...
Řeknu vám ale, ten byl pěkně uražený. Jak jsem si vůbec mohla dovolit ho vzít do tašky a převézt neznámo kam, tam ho píchli do zadku a pak opět v tašce domů :D ! To mě stálo hodně kapsiček než mi odpustil ;D.

...to se hezky čte, takovéto příspěvky!

Přidejte reakci

Přidat smajlík