Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kristynka67

4.11.2015 22:39
Kristynka67

XXX.XXX.151.12

Ahoj, chci se zeptat proč naše kotě pořad přešlapuje. Vždy si mi sedne do klína přede a u toho přešlapuje je to docela vtipné ale občas i nepříjemné když u toho zarývá drápky:D.

4.11.2015 22:55
ladd

XXX.XXX.6.1

Je to mléčný krok. Když koťata sají mléko od kočky, masirují tím mléčné žlázy a tím stimulují spuštění mléka.Hodně kočkám to vydrží i do dospělosti, když se přijdou pomazlit, přešlapují.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.11.2015 05:04

Jak píše Iadd. V dospělosti tím kočky vyjadřují velkou spokojenost smajlík

5.11.2015 17:15
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Nevěřte tomu, co píší ostatní!
Kočky mají tento krok naučený jakožto "šlapání zelí" - mnoholetá tradice - jistě víte, jak se zelí šlape a kočky se toto naučily...

Tak teď doufám, že moji předřečníci či tedy předpisatelé se na mě za toto neurazí, prostě malý vtípek..., jasně, že je to výraz libosti, spokojenosti, radosti, důvěry, atd.

5.11.2015 17:23

Kdepak Fikovnice - my se to naučili od koček

5.11.2015 17:31
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kdepak Fikovnice - my se to naučili od koček

Tak teď jste to ale prozradila, nu, co se dá dělat, je to opravdu tak!

7.11.2015 01:50
ladd

XXX.XXX.29.249

ladd napsal(a):
Je to mléčný krok. Když koťata sají mléko od kočky, masirují tím mléčné žlázy a tím stimulují spuštění mléka.Hodně kočkám to vydrží i do dospělosti, když se přijdou pomazlit, přešlapují.

Ježíšmarjá "stimulují"! Pravopisné chybky si střihám často, za tohle se ale fuck stydím.

7.11.2015 05:33

ladd napsal(a):
Ježíšmarjá "stimulují"! Pravopisné chybky si střihám často, za tohle se ale fuck stydím.

Ale vždyť to máte dobře smajlík Stimulují - podněcují...

7.11.2015 08:16
mesič

XXX.XXX.174.1

smajlík mléčný krok beru jako velkej projem lásky a spokojenosti, takže i když mi kocourek občas vytáhne nit z mojí nové deky, kdo by se na něj zlobil, že? Ono jsou věci, které jsou důležité a které méně
Já mám na staré sedačce přehoz z ikei a není moc pevný, takže, když se malej protahuje tak taky občas vytáhne nit. Mamka z toho byla uplně hotová, že mi to zničí a blablabla... Tak jem jí žekla, že je to přehoz za 700 kč a jestli mi ho malej zničí, je mi upřímě jedno, přece mu nezakážu, aby se mi válel na klíně u TV nebo u hlavy na opěradle sedačky.

7.11.2015 08:23

Mesic smajlík Občas mi kocouři vytáhnou nitku na džínách (tedy, když zrovna nemají udělanou "manikůru"), když se domáhají pozornosti. Mám takový tenounký háček na háčkování, tak to zatáhnu a je to :-D.

7.11.2015 08:41
ladd

XXX.XXX.49.6

Jasně, od "stimulation". Přišlo mi to divný, myslel jsem žes "y", teď jsem si to s "y" napsal a ještě horší. Ráno moudřejší večera.

7.11.2015 08:43

ladd napsal(a):
Jasně, od "stimulation". Přišlo mi to divný, myslel jsem žes "y", teď jsem si to s "y" napsal a ještě horší. Ráno moudřejší večera.

Občas si také něco napíšu, ať vidím, jak to vypadá

7.11.2015 12:24
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Přesně! Nevidím tam žádnou chybu, ovšem vyjma faktické, že "ladd" zcela opominul zde výše uvedené "šlapání zelí" !

kodako

16.12.2015 14:11
kodako

XXX.XXX.3.89

Tak náš kocour to taky dělá, a nejraději "šlape" moje vlasy. Když si lehnu, hned ho mám u hlavy a on "šlape" a vrní...

VeraBor

16.12.2015 15:12
VeraBor

XXX.XXX.4.167

kodako napsal(a):
Tak náš kocour to taky dělá, a nejraději "šlape" moje vlasy. Když si lehnu, hned ho mám u hlavy a on "šlape" a vrní...

Tohle přesně dělá i moje kočka a u toho ještě slintá. Každý ráno, když jdu do práce a sednu si k snídani, tak je hned u mě. stoupne si na moje nohy, packama se opře o moje ramena a začne mi šlapat do vlasů, většinou mi teda pěkně pošlape/podrápe krk, ale nevadí, přijde mi to od ní roztomilé. Jinak během dne to nedělá, ale ráno už si to bez toho nedovedu představit :) Pak si za chvilku lehne na moje nohy a chce hladit a já nemám to srdce ji ze sebe sundat a jít se chystat do práce. Jinak si takhle na klín během dne většinou nelehne, ale takhle ráno před prací vždycky :).

Nikitka006

29.12.2015 11:42
Nikitka006

XXX.XXX.188.122

Tady je o tom pěknej článek http://www.holidaycat.cz/proc-kocky-preslapuji/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík