Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, máme mladého kocoura a dneska jsem mu kontrolovala zoubky a nějak se mi to nezdá. Přijde mi, že tam má zub navíc, jakoby mu nevypadl mléčný a přes něj už rostl nový. Nevím, jestli to tak je a nebo to má v pořádku a jenom se mi to tak zdá. Přikládám fotku a prosím o radu
napsal(a):
Dobrý den, máme mladého kocoura a dneska jsem mu kontrolovala zoubky a nějak se mi to nezdá. Přijde mi, že tam má zub navíc, jakoby mu nevypadl mléčný a přes něj už rostl nový. Nevím, jestli to tak je a nebo to má v pořádku a jenom se mi to tak zdá. Přikládám fotku a prosím o radu
Přezubuje. Mléčný vypadne, nebojte se.
Ano, u nás to bylo také tak...Oba kocouři byli jako "Šavlozubý tygr"
napsal(a):
Přezubuje. Mléčný vypadne, nebojte se.
Já myslela, že je to jako u lidí a nejdřív vypadne mléčný a až pak naroste nový. Tak jsem se už bála, že jsem to zanedbala.. jsem ráda, že jste mi odpověděla zrovna Vy a moc Vám děkuji za uklidnění
napsal(a):
Já myslela, že je to jako u lidí a nejdřív vypadne mléčný a až pak naroste nový. Tak jsem se už bála, že jsem to zanedbala.. jsem ráda, že jste mi odpověděla zrovna Vy a moc Vám děkuji za uklidnění
U některých kočiček to tak je, jiné prochází stadiem žraloka, ale retenci mléčného chrupu u koček jsem nikdy neviděla. Žralok prostě jednoho dne beze stopy zmizí.
napsal(a):
U některých kočiček to tak je, jiné prochází stadiem žraloka, ale retenci mléčného chrupu u koček jsem nikdy neviděla. Žralok prostě jednoho dne beze stopy zmizí.
Beze stopy ne, já jej našla na koberci a vetka mi řekla, že jí se to u jejích koček nikdy nepodařilo - najít mléčňáka. Tak jej mám schovanýho na památku... !
Taky jsme tři našli. Jeden byl přichycený v provázku na hraní
napsal(a):
I u lidí (dětí) můžete narazit na žraločí chrup!
fikovnice
napsal(a):
I u lidí (dětí) můžete narazit na žraločí chrup!
To asi jo, ale nikdy jsem to neviděla, tak mě to trochu vystrašilo no. Bála jsem se, že budeme muset na trhání... on je to takovej můj mazánek
napsal(a):
Taky jsme tři našli. Jeden byl přichycený v provázku na hraní
Tak teď pořád koukám, jestli někde náhodou nenajdu. Ale je to kocour na půl venkovní a určitě ho ztratí někde venku..
napsal(a):
To asi jo, ale nikdy jsem to neviděla, tak mě to trochu vystrašilo no. Bála jsem se, že budeme muset na trhání... on je to takovej můj mazánek
Také máme doma dva mazánky