joanne.s
napsal(a):
Nejsou to ve skutečnosti zvratky, víte to jistě?
Není to ta kočka s ledvinama? Jde o kotě?
Je to kočka ani ne roční, zvratky to určitě nejsou, byla jsem teď pokaždé přímo u aktu kadění. Ale opravdu neskutečný smrad a to vydržím hodně. Jinak hovínko spíše pevné tmavé a na něm trochu světlejšího měkčího.
joanne.s
napsal(a):
Kdy byla naposled odčervená? Bylo ve stolici tehdy něco?
A čím teda krmíte? Dostává i syrové masíčko, nepřemražené?
Odeberte vzorky a nechte udělat koprologický rozbor. Pokud se nic nenajde, chtělo by to už důkladnou prohlídku u veta.
Mám ji 2 měsíce, ale ještě jsem ji neodčervovala. Je týden po kastraci. Nemá moc ráda kapsičky a vaničky, spíše chce granule (s tím ale bohužel moc nesouhlasím). Dávám různé - Nutram, Purizon, Fitmin a když docházejí finance, tak Purina One (vím, že tyhle nejsou moc kvalitní, ale lepší než Whiskas apod.). Z vaniček a kapsiček jí chutnají Perfecto Cat, Felix a některé Dein Bestes. Kočička byla trochu neplánovaná (přitoulala se), finančně na tom nejsem zrovna nejlíp, takže zatím musíme zůstat u takového krmiva, jaké jí dávám. Syrové maso jsem jí nabídla jednou a odmítla, od té doby jsem nedávala.
Já zažila potíže po kastraci kocoura/což je mnohem menší zákrok. Bylo mu blbě, měl teplotu, zánět v těle. Podotýkám, že ranka vypadala na pohled OK.
Pokud jeho potíže nepramení z kastrace, určitě bych odčervila. Je pravděpodobné, že to bude tím.
Jako nouzové granulky, když docházejí finance, jsou vhodnější Ontario nebo Brit premium. Cena není o nic horší než Purina: http://www.siera.cz/cz-detail-2271-brit-premium-cat-adult-salmon-8kg.html.
Kočičí svět
napsal(a):
Mám ji 2 měsíce, ale ještě jsem ji neodčervovala. Je týden po kastraci. Nemá moc ráda kapsičky a vaničky, spíše chce granule (s tím ale bohužel moc nesouhlasím). Dávám různé - Nutram, Purizon, Fitmin a když docházejí finance, tak Purina One (vím, že tyhle nejsou moc kvalitní, ale lepší než Whiskas apod.). Z vaniček a kapsiček jí chutnají Perfecto Cat, Felix a některé Dein Bestes. Kočička byla trochu neplánovaná (přitoulala se), finančně na tom nejsem zrovna nejlíp, takže zatím musíme zůstat u takového krmiva, jaké jí dávám. Syrové maso jsem jí nabídla jednou a odmítla, od té doby jsem nedávala.
Já mám pocit, tedy jistotu, že kočičí sakramenty zkrátka páchnou hrozně, a u mých dvou kocourů různě - u mladýho je to ještě únosný ale u staršího mívám občas pocit, jestli při úklidu nehodím šavli!
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!