Pamlsky "Softleys"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2015 19:23
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Zdravím všechny kočkomilce!
Mám na vás dotaz - zda znáte tento pamlsek, event. co mu říkáte, event. vaše kočky? Právě jsem se vrátila z fakt velkého nákupu a tyto pamlsky tam měli slevněny snad o 60% (nebo tak nějak - zkrátka velká sleva), tak jsem vzala poslední tři. Velkej kocour se nadlábl k prasknutí kuřecích syrových jater, teď někde tráví, takže mu žádný pamlsek ani nabízet nehodlám. Tedy teď. No a mlaďas ten dělal na játra "votočenýho", tak jsem mu teď dala asi 10ks těchto pamlsků - nejdříve to vypadalo, že je nebude chtít, ale pak je celkem hltavě sežral. Na obalu je napsáno > 90% Meat @ Fish (Celé složení ze zadní strany asi vypisovat nebudu, ale je zde napsáno: Hodnotná pochoutka obsahuje 90% čistého šťavnatého masa a rybu. Garantujeme složení bez zrnin a bez cukru...).
Vím, že hlavně "Joanne" se o zdravou výživu zajímá, ale samozřejmě budu ráda za každý názor... Po všech těch "Dreamies" (které mmch. moji kocouři mají dost rádi, by to mohlo být něco kvalitnějšího - co říkáte?)?

26.11.2015 19:34
saty

XXX.XXX.209.164

Heartbreakers Softleys? od Vitakraftu?
Jsou oblíbené ve složení mi trošku zvedá obočí droždí ale ok. Jen ze zkušenosti doporučuji ale uchovávat v lednici. Docela často se u těchto věcí po pár dnech objevuje plesnivění.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.11.2015 19:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

Znám, u kocourů oblíbené, veškeré "vlhké" pamlsky uchovávám v lednici...
Měly jsme všechny druhy a vše chutnalo.
http://www.hobbychov.cz/heartbreakers-softleys-hovezi/3445.

26.11.2015 20:10
fikovnice

XXX.XXX.99.69

saty napsal(a):
Heartbreakers Softleys? od Vitakraftu?
Jsou oblíbené ve složení mi trošku zvedá obočí droždí ale ok. Jen ze zkušenosti doporučuji ale uchovávat v lednici. Docela často se u těchto věcí po pár dnech objevuje plesnivění.

Ano ano - distributor Vitacraft.
Moc děkuji, i "Blazici".

27.11.2015 08:54
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Já našla toto:
Heartbreakers softleys losos
Chutná pochoutka pro kočky s více než 90 % čistého a šťavnatého masa. Bez obilovin a cukru.

Složení: maso a masné produkty 87,5%, ryby a vedlejší výrobky z ryb ( losos 4%), rostlinné výtažky, droždí. Obsahuje antioxidanty, barviva a konzervační látky.

Deklarované jakostní znaky: vlhkost 33%, protein 47%, tuk 10%, vláknina 1,5%, popel 5,5%.

Nikdy jsem nekoupila, osobní zkušenost nemám. Složení nevypadá špatně, droždí mi nevadí vůbec.

27.11.2015 08:56
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Oproti Dreamies jsou tyto stokrát kvalitnější.

jinak Fikovnice, moc mě pobavilo toto:

mlaďas ten dělal na játra "votočenýho

27.11.2015 22:12
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Ať nezakládám nové téma.Nevíte nějaký dobrý a jednoduchý receptím na pamlsky pro kočky :) ?Bez tří druhů mouk a podobných zbytečností :D.

28.11.2015 00:57
fikovnice

XXX.XXX.99.69

joanne.s napsal(a):
Oproti Dreamies jsou tyto stokrát kvalitnější.

jinak Fikovnice, moc mě pobavilo toto:

mlaďas ten dělal na játra "votočenýho

Děkuji "Joanne" za Vaše zhodnocení pamlsku, také jsem si říkala, že to vypadá kvalitně. Cena jednoho balení tuším 24.90 Kč, ovšem slevněno snad ze 48 Kč nebo tak nějak, což je děs! I proto jsem vykoupila poslední 3 balení.
Jinak, ten výraz "dělat votočenýho" je z naší rodiny - máme psa-anorektika a toto o něm říkávají členové rodiny...tak jsem to jen převzala...smajlík.

Ale jinak mám takovou kontroverzní zprávu, možná na to založím nové vlákno. Večer se mi podařilo plus mínus zvážit kocoury. Mladej - váha ukázala 5.4kg, tak jsem si říkala, že váha je prostě polámaná. Pak jsem tam šupla velkýho...a 6.4kg! Upřímně - to mě celkem vyděsilo. Už jsem se tu ptala jak se vlastně stanovuje obezita u kočky. Víte někdo nějaké přesné info? A také jak změřit délku a výšku kočky, já jsem v tomto laik...

Přidejte reakci

Přidat smajlík