clovek.ktery.neni
XXX.XXX.231.209
Dobry den,
prosim o radu. Mam kocour,6let, je kastrovany od 1 roku. V posledni dobe zacina krast ponozky a snazi se je "nakryt", vzdy u toho hrozne nahlas mnouka, kdyz nema pristup k nim, napada a snazi se znasilnit starou kocku, se kterou je v domácnosti jiz od malinka. Drive se tak obcas choval, ale po par dnech jej to vzdy preslo. Nyni to trva jiz druhy mesic a my si nevime rady, co s nim. Poradite, co by jej mohlo zklidnit?
Dekuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kocour od známe má tři roky a "miluje" její mikinu. Kárá ho za to, ale tím samozřejmě nic nevyřeší a kocour její mikinu vyhledává intenzivněji. Někde jsem vyčetla, že to kocouři údajně dělají z nudy nebo ze stresu. Jediná rada byla, něčím zvířátko zajmout, odlákat pozornost
Janaaa
napsal(a):
Náš kocour (5let) i když je katrovaný, tak se jednou za čas taky snaží nakrýt naší kastrovanou kočku ale ta mu vždy pořádně nafackuje, zasyčí ale on má o 3 kila víc, tak to stejně zkouší...Nevím, asi tam ten pud je někde schovaný
U nás zas velký čas od času začne mladému očichávat kulky - tedy ty, co už nemá, takže šourek a pindíka. Ale tak poměrně dotěrně. Nevím, proč to dělá...
Uživatel s deaktivovaným účtem
fikovnice
napsal(a):
Btw, tentokrát jsem nějak nepochopila Váš skromný příspěvek, a i přesto mě rozesmál. Jak Vy to děláte...?
I Vy jedna! Zadavatelka píše, že jim kocourek "nakrývá" ponožky... Tudíž Rapotacka11 doporučuje ponožky ponechat