Agresivní kočičí maminka

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

dajule

2.12.2015 18:56
dajule

XXX.XXX.40.30

Dobrý den. Mám doma Kočku asi rok starou. Ujal jsem se ji když přišla k mým dveřím.
V srpnu porodila 5 koťátek a nechali jsme ji jedno. Dnes jsem si všimnul, že na něho začala syčet a odhánět ho. Je to kocourek a kočička je vykastrovaná. Opravdu nevím co se děje. Doufám, že to je jen mateřská záležitost a né, že ho prostě nechce přijmout. Prosím poraďte mi. Mám si dělat starosti?

Předem děkuji.

2.12.2015 19:48
rapotacka11

XXX.XXX.32.251

Nechali jsme si kdysi taky kocourka od naší kočičky.
Ale jejich soužití bylo bezproblémové.
Mohou ven ?

2.12.2015 21:15
saty

XXX.XXX.209.164

Mám kočku a její dvě deti kočka asi dva a půl roku koťata rok a mesic... občas je vyžene občas je seřeže na jednu hromadu a vůbec se s tim nepáře proste jako by občas jich mela plne zuby.

dajule

2.12.2015 21:35
dajule

XXX.XXX.40.30

Ano mohou ven. Jsou většinou přes den doma a večer venku.

3.12.2015 03:54
rapotacka11

XXX.XXX.32.35

Takže "ponorkou" netrpí, snad se to srovná, tipuji, že ano.

3.12.2015 22:50
lavacca

XXX.XXX.164.49

dajule napsal(a):
Dobrý den. Mám doma Kočku asi rok starou. Ujal jsem se ji když přišla k mým dveřím.
V srpnu porodila 5 koťátek a nechali jsme ji jedno. Dnes jsem si všimnul, že na něho začala syčet a odhánět ho. Je to kocourek a kočička je vykastrovaná. Opravdu nevím co se děje. Doufám, že to je jen mateřská záležitost a né, že ho prostě nechce přijmout. Prosím poraďte mi. Mám si dělat starosti?

Předem děkuji.

A do teď ho kojila nebo ne? Skoro mi to přijde jako násilné odstavení. :)

Máme doma matku s dcerou - matka kojila, ale ostatní výchovu a věnování se kotěti nechala zcela na kastrované "tetě". Takže vztahy jsou teď takové, že mladá se snáší krásně s "tetou", ale s mámou na sebe občas bručí a nevyhledávají svou přítomnost. Vztahy rodiče x děti jsou vždy složité, já bych se tím neznepokojovala. Navíc si myslím, že se ještě více uklidní situace až budete mít kastrovaného i kocourka.

dajule

4.12.2015 09:32
dajule

XXX.XXX.40.30

Děkuji všem za odpovědi. Snad to bude v pořádku smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík