Hlasité dýchání, vyplazený jazyk

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.12.2015 15:19
Kočičí svět

XXX.XXX.32.254

Dobrý den, všimla jsem si, že když se moje čičiny honí po bytě, jedna po 2-3 kolečkách hlasitě dýchá a má vypláznutý jazyk. Děje se to už od začátku, co ji mám, to je od ledna. Četla jsem, že takové dýchání se objevuje po námaze, ale jinde jsem zase četla, že je to problém myslím se srdcem. Nebo je to jen normální námaha a vyčerpání z hry? Děje se to u vašich koček taky? Kočka je jinak naprosto v pořádku, čilá, hravá, až skoro nenažraná DĚKUJI.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.12.2015 16:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud je to po běhání, tak to není nemoc. Některé kočky holt nemají brzdu v hlavě a běhají málem dokud nepadnou.

Ani

18.12.2015 21:06
Ani

XXX.XXX.216.13

Nebála bych se toho, my se taky zadýcháme po běhání

19.12.2015 22:55
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Kočičí svět napsal(a):
Dobrý den, všimla jsem si, že když se moje čičiny honí po bytě, jedna po 2-3 kolečkách hlasitě dýchá a má vypláznutý jazyk. Děje se to už od začátku, co ji mám, to je od ledna. Četla jsem, že takové dýchání se objevuje po námaze, ale jinde jsem zase četla, že je to problém myslím se srdcem. Nebo je to jen normální námaha a vyčerpání z hry? Děje se to u vašich koček taky? Kočka je jinak naprosto v pořádku, čilá, hravá, až skoro nenažraná DĚKUJI.

A nemáte ji překrmenou? Já mám teď značný problém se starším kocourem - strašně na zimu přibral, ale opravdu moc!

Přidejte reakci

Přidat smajlík